Galambos Boglárka idén lesz 18 éves, és apját, Galambos Lajost állílag divatcégek macerálják, mert szeretnének a lánnyal dolgozni. Állítólag még egy nagy New York-i márka is fotózásra akarta hívni. Lagzi Lajcsi a Borssal osztotta meg ezzel kapcsolatos aggodalmait, ami tömören így foglalható össze: „csak aktfotókat ne vállaljon a lányom!”.

Bogi idén tizennyolc lesz, ami azért lehet picit aggasztó, mert az életéről saját maga dönthet majd. Attól nem félek, hogy aktfotókat vállal. Tény, hogy nagyot néznék, ha mégis másképp döntene. Biztos, hogy leesne az ál­lam, mert érzésem szerint ő nem ilyen típus. Csak azt remélhetem, hogy annak a nevelésnek kö­szönhetően, amit tőlünk kapott, nem kell majd et­től tartanunk. Bár tény, gyakran nálam is elszakadt a gátlásosság cérnája. Ám az apai ösztön azt mondatja velem: senki ne csorgassa a nyálát a kislányomra!

– nyilatkozta Lagzi Lajcsi, aki mindig elérzékenyül lánya képeitől.

"Ha nem az én lányom lenne, akkor is tetszene nekem."

A lapnak Galambos Bogi is megszólalt. Szerinte szüleinek nem kell attól tartania, hogy aktfotókhoz fog pózolni. Mint mondta, a mexikói nyaralás alatt csak egyetlen bikinis kép készült róla, és azt is az öccse csinálta messziről.