Nem hisszük, hogy él olyan nő a Földön, aki ne lenne totálisan belezúgva a Honoluluban született Jason Mamoába, vagy legalábbis egy-egy karakterébe. Na de melyikbe? Összegyűjtöttük a színész legfontosabb szerepeit kezdve a nyálas szépfiútól a barbár félistenig, ön pedig szavazza meg a videók alapján a kedvencét! Öt ponttal jutalmazza, amelyik a legdögösebb!

Baywatch Hawaii - Jason Ioane

Momoa pályafutását a Hawaiira költözött Baywatch című sorozatban kezdte, ahol a kissé nyálasnak tűnő vízimentő, Jason Ioane szerepét kapta meg 1999-ben. Mindössze 20 éves volt, de már akkoriban is szépen kidolgozott testtel futott a tengerpaton, nem véletlen, hogy abban az évben ő nyerte meg a Hawai'i Model of the Year (Év Hawaii Modellje) versenyt. 

Baywatch – Hawaii házasság - Jason Ioane

A Baywatch Hawaii mindössze két évig futott a képernyőn, a sorozatot ugyanis 11 évad után, 2001-ben levették a műsorról. 2003-ban viszont Baywatch Hawaii házasság címmel egy akciófilm készült, amiben Momoa ismét megkapta korábbi karakterének szerepét. Egy kicsit megnőtt a haja akkorra. 

Conan, a barbár - Conan

A százkilencvenhárom centiméter magas Jason Momoa 2010-től a Conan, a barbár új feldolgozását forgatja, amelyben Arnold Schwarzenegger egykori szerepét kapta meg Kellan Lutz elől elhalászva. Egyértelmű, melyikük volt szexibb ebben a karakterben. 

Csillagkapu: Atlantisz - Ronon Dex

2005-től a színész a Csillagkapu: Atlantisz címűsci-fi sorozatban szerepelt, amelynek négy évadjában alakította Ronon Dexet. A forgatások befejeztével Momoa azonnal levágatta raszta haját, ami állítása szerint olyan nehéz volt már, hogy egyfolytában fájt a feje miatta. 

Fejlövés - Keegan

Az amerikai mozikban 2013. február 1-jén debütált a Fejlövés című akciófilm, Jason Momoa ebben a produkcióban Keegan szerepében Sylvester Stalloneval, Sarah Shahival és Christian Slaterrel játszott együtt.

Lily hazatér - Kala

Igazi szépfiú a második mozifilmjében is, amit a Baywatch - Hawaii esküvő után forgatott: a Lily hazetérben egy Kala nevű fiatal férfit játszik, aki barátaival próbálja megakadályozni, hogy a szomszédos gazda tönkretegye Hawaii szépségét. 

Trónok harca - Khal Drogo

2011-ben őt választották Khal Drogo megszemélyesítésére a Trónok harcában, ahol a szövegét dothrakiul (az arab, a német és az orosz egyvelege) kellett megtanulnia. A castingon a maorik ősi táncát, a haka egyik fajtáját adta elő, verte a lábait, csapkodta a mellét, morgott és üvöltött, ami úgy meggyőzte a rendezőt, hogy egyből megkapta a Conan, a barbár főszerepét is.