GettyImages-504390768

Amy Schumer: a fiatal lányok engem plus size-nak látnak? Nem király...

vlc
2016.04.05. 20:22

Amy Schumer eléggé kiakadt. A brit Glamour magazin a megkérdezése nélkül belevette a plus size nők közé, ami csak azért veszélyes, mert sokakban rögzülhet, hogy Schumer már a testesebb kategóriába tartozik. 

Amikor dehogy, egészséges, nőies alakja van. Átlagos test, nem plus size. 

Instagramon kérte ki magának, hogy heló, ez baromira nincs rendben. Nem azért hőzöngött, mert lekövérezték, és ez neki mennyire szarul esett, hanem hogy milyen káros üzenettel bír, ha hozzá hasonló átlagos alkatú nőket a ducik közé sorolják. 

Szerintem semmi baj sincsen a plus size-zal. Gyönyörű, egészséges nők. Amerikában 16-os mérettől (eszerint a táblázat szerint nálunk ez a 48-asnak felel meg - a szerz.) kezdődik a kategória. Én 6-s és 8-as vagyok (Eur 38-40-es - a szerz.) A Glamour magazin a megkérdezésem és tudtom nélkül a plus size-ok közé rakott, és nekem ez nagyon nem oké. A fiatal lányok azt gondolják, hogy az én testem plus size? Mit gondoltok? Én azt, hogy ez nem kúl. 

A photo posted by @amyschumer on

Amy Schumer nemcsak igazán vicces, és szimpatikus a legtöbb ember szerint, de bevállalta az idei Pirelli naptár fotózását is, hogy megmutassa, így néz ki egy természetes, igazi nő. 

pirelli-calendar-2016---december---amy-schumer
Fotó: Annie Leibovitz / pirelli

Ön mit gondol? Facebookon elmondhatja a véleményét!

Kommentálná? A Facebookon tegye!

Forrás: Buzzfeed)