Jessica Alba nem csak színésznőként, de üzletasszonyként is keresi a pénzt, mivel van egy natúrkozmetikumokat gyártó cége, az Honest Company. Cégének neve (honest = becsületes) pedig egyre ironikusabban hangzik, mivel többen is perlik azt amiatt, hogy az egyik terméken rosszul tüntették fel az alapanyagokat. Illetve konkrétan nem írták rá a flakonra, hogy a termék lauril-szulfátot tartalmaz, miközben nagyon is tartalmazott.

Albát viszont jól láthatóan nem érdeklik a perek és a támadások, sem a vásárlói vélemények, miszerint az egyik terméke annak ellenére, hogy állítólag magas faktorszámú naptej, semmit nem használ, és az azt használók vörösre égnek a napon.

Annyira nem érdeklik, hogy a napokban új központot nyitott cégének, az Honest Company-nek, az ünnepélyes megnyitón pedig egy szalag helyett egy virágfüzért vágott át, gondolom mert az olyan natúr. Mint a natúrkozmetikumai.

Na de a többség valószínűleg nem a cége, hanem külseje miatt szereti Jessica Albát, úgyhogy most inkább nézzen meg róla egy friss képet, amin az látszódik, hogy pulcsija begyűrődött a jóganadrágjába. Így pedig megnézheti a fenekét:

Viszlát!