A hírek igazak voltak, Demcsák Zsuzsát valóban felkérték, hogy legyen a Tények híradósa Gönczi Gábor mellett, de a Comment:com információi szerint Demcsák nemet mondott, de legalábbis nem lesz híradós.

A Blikk úgy tudja, Demcsák sztárgázsit utasított vissza, jelentsen ebben a helyzetben bármit is a sztárgázsi.

Update: Demcsák Zsuzsa a Borsnak ezekkel szemben viszont azt mondta, örülni fog, ha Gönczi Gábor lesz a műsorvezetőtársa a Tényekben. Szóval ezek szerint mégis van némi esély arra, hogy Demcsák híradós legyen a Tényekben. Vagy nem. Idővel úgyis kiderül.

Kárász Róbert TV2-től való távozása után Demcsák a Velvetnek azt mondta, nem tart tőle, hogy kirúgnák a csatornától, és kiváncsian várja a fejleményeket.

Amióta Andy Vajnáé lett a TV2, és amióta Szalai Vivien lett a hírigazgató, hatalmas a mozgolódás a kereskedelmi csatorna körül. A Mokka műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót február végén rúgták ki, helyére pedig  Szebeni Istvánt ültették be. Később kiderült, hogy a Tényektől is távozik Azurák Csaba, akinek helyét az  RTL-től átigazoló Gönczi Gábor veszi át áprilistól, majd az is kiderült, hogy a Tényeket Várkonyi Andrea is otthagyja, hogy az újraélesztett Naplót vezesse. Az elmúlt időszakban többen is felálltak és maguktól hagyták ott a TV2-t, így például Friderikusz Sándor. Legutóbb Kárász Róbert, Dudás Ádám és Zöldhegyi Katalin is távozott.