Madonna ámokfutása akkor kezdődött, mikor megtudtuk, hogy fia, Rocco Ritchie szívesebben tölti apjánál a napjait. Anyja nélkül, Londonban karácsonyozott. Ebben még nem volna semmi furcsa, elvált szülőknél előfordul, hogy a fontosabb ünnepeket külön tölti a család, főleg ha más földrészen élnek. December óta azonban egyre aggasztóbb a helyzet, Madonna alól kicsúszott a talaj, a színpadon vállalhatatlan dolgokat művel, melleket ránt elő, részegnek tűnik, miközben a bíróság Guy Ritchie-nél helyezte el a fiukat. 

Az első érdekesség, hogy Madonna miért döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt próbálja visszaédesgetni a fiát. Onnan tudhatjuk, hogy Rocco Ritchie-től távolt töltötte az ünnepeket, hogy Instagramon régi képekkel utalgatott a családi vitákra.

És ez csak a kezdett, innen még eljutunk az élő koncertes fotómontázsokig. 

A turnéja minden állomásán emeli a tétet, rátesz egy lapáttal az előzőre. A beszámolók szerint az összes koncerten váratja a közönséget, és a számait se bírja rendesen előadni. A Kentuckyban történt eset után az énekesnő Instagramon bizonygatta, hogy ő ugyan nem ivott, sose tenné, kemény meló egy ilyen koncert. 

Akik elhisznek mindent, amit olvasnak elmondanám, hogy sosem iszom előadás közben. A show két és félórás nonstop énekből és táncból áll. Louisville-ben viccből bohócnak öltöztem, eljátszottam, hogy alkoholt iszom. Annyira érdekes, ahogy a társadalom abszolút szexistának állít be (ha férfi lennék, senki sem szólna egy szót sem), miközben minden mondatomat szó szerint veszik. 

Ezzel párhuzamosan arról lehetett hallani, hogy Rocco Ritchie nem véletlenül választotta az apját, és annak új családját. Konkrétan már nem tudta elviselni az anyját. Nagyon valószínű, hogy Guy Ritchie-nél jóval lazább az élet. Madonna állítólag a gyerekeit makrobiotikus diétán tartja, tilos a só, a tejtermék és az édesség. Ja, meg a tévé. 

A családi dráma kellős közepén pedig Madonna turnéja tovább folytatódik, egészen szürreális dolgokat művel a színpadon. Vegyük mondjuk a bohócjelmezt, meg a triciklit. Aztán a kettőt együtt. Talán még megbocsátanánk a bizarr cuccokat, de az már egészen megdöbbentő, hogy a késésekkel nem állt le, ahogy az ivással sem. Az előbb még pont azt idéztük, ahogy a koncertek alatti absztinenciát bizonygatta, erre tessék, az egyiken bedobott egy cosmo koktélt. Persze ezzel még semmi gáz sincs, egy pia nem pia, de a rajongók szerint azért ez nem egy koktél lehetett. 

A dugós viccek, a bohócruha mellett pedig kiteregeti a családi szennyest. Arról beszél a közönségének, hogy elvesztette a fiát, kivetíti Rocco Ritchie fényképét. Az pedig csak hab a tortán, hogy Janet Jacksonozott egyet. A színpadon rántotta le a ruhát a 17 éves rajongójáról, akinek kilátszott a melle. Madonna csak ennyit fűzött a dologhoz. 

Hupsz, szexuális zaklatás. 

Oké, a lány azt nyilatkozta, hogy nem rázta meg az eset, de mégis tökéletesen beleillik ez a mozzanat Madonna aggasztó tettei közé, amiket mostanában művel. Sokat az sem segíthetett, hogy a fia viccből vagy sem, de leribancozta az anyját. Instagramon annyit írt a a profiljához, hogy 

Son of a bitch.

Vagyis egy ribanc fia. Hamar levette a megnevezést, de ettől még nem lehet véletlen, hogy Rocco Ritchie pont akkor írt ki ilyesmit, amikor köztudottan rosszban vannak az anyjával. Nagyon úgy fest, hogy még messze nincs vége az üzengetéseknek, és Madonna bizarr, szétesett koncertjeinek.