Kulka János állapota súlyos, de javul

2016.04.15. 14:28

Közleményt adott ki Kulka János családja, amiben azt írják, hogy a színész állapota továbbra is súlyos, de javulás tapasztalható. Kulka Jánoson életmentő műtétet hajtottak végre szerdán. A Bors később arról cikkezett, hogy magához tért, de az elkövetkezendő napokban dől el kell-e számolni valamilyen károsodással. A közlemény szerint nemsokára a színész kezelőorvosai is nyilatkoznak Kulka János állapotáról. 

"Ezúton köszönjük a sok aggódó és biztató megkeresést, amelyet János és mi is az elmúlt napokban kaptunk. Jánoson kedden este egy életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban.

Ezúton jelezzük, hogy a mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok. Kérjük a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg" 

- írta a család az újságokhoz eljuttatott közleményben.