A Lutherből, a Thorból, a Prometheusból vagy a Tűzgyűrűből ismert színész legutóbbi párkapcsolata ugyan zátonyra futott, sőt, már Naomi Campbellel is összeboronálták a lapok, de most egy régebbi barátnő, egy eltitkolt feleség teregette ki a szennyest. A 44 éves ügyvédnő, Sonya Hamlin egy interjúban mesélt Idris Elbával való kapcsolatáról és tiszavirág életű házasságukról.

2006-ban ismerkedtek meg egy közös ismerősük révén. Akkor Idris Elba még nem volt akkora név, mint manapság, hogy biztos helye van a hollywoodi szuperprodukciókban, és egy Golden Globe-díja is van a tengernyi jelölés mellett. Sőt, Sonya Hamlin nem is tudta, hogy kivel hozta össze a sors.

De!

Megvolt köztük a kémia. Rendesen randizgattak, romantikáztak, aztán össze is költöztek. 2006 április 8-án elrepültek Las Vegasba, hogy megnézzenek egy bokszmeccset. Ezen az úton döntötték el, csak úgy, hogy akkor megházasodnak.

Pár hónapja már együtt voltak, őrülten szerelmesek voltak egymásba, nem is akarták túlbonyolítani a dolgot, fogták magukat, kiválasztottak egy szép (drága) gyűrűt, és elmentek egy vegasi kis templomba, ahol összeházasodtak.

Amikor Sonya Hamlin ügyvédi karrierje csak úgy szárnyalt, akkor Idris Elbáé pont a mélyponton volt. Büszke férfiként pedig egy igazi úriember volt, ő fizette a vacsorákat és más egyéb dolgokat. Az utolsó fityingjét is a feleségére költötte.

Hat héttel a házasságkötés után a színész véget vetett a kapcsolatnak. A nő arra gondol, hogy a barátai telebeszélték a fejét, hogy házasként nem lehet sikeres férfi színész Hollywoodban. Erre persze Sonya Hamlin feldobta Denzel Washingtont ellenpéldának, de akkor már mindegy volt.

Felnőttek módjára sikerült szakítaniuk, leültek, megbeszélték, megölelték egymást és kész, vége is volt.

Via: Daily Mail