A szépészeti beavatkozásokra, így plasztikai műtétekre, kozmetológiára, non-invazív kezelésekre specializálódott Sr. Simon Ouriant nagyon szeretik a celebek, és ő is nagyon szereti őket. Erről meggyőződhet a sebész instáján is. Ő a felelős a legtöbb Kardashian külsejéért, így a legkisebb Jenner lány, Kylie egészen látványos átalakulásáért is, és most végre elárult egy csomó titkot az egész családról. Számunkra kissé megrázó volt, de íme,nyugodtan olvasson tovább, ha érdekli a történet.

Dr. Ourian Khloe Kardashian pénzcsináló oldalán mesélt arról, miért szeret a Kardashian-Jenner lányokkal dolgozni

„Kim nagyon ügyel a részletekre és pontosan tudja, hogy mit akar, és mire van szüksége. Úgyhogy amikor rajta dolgozom, az olyan, mintha egy kollégával dolgoznék, és tényleg nagyon élvezem" – dicsérte Kanye West feleségét az orvos.

Aztán persze előkerült Kylie Jenner ajkainak meseszerű megnövekedése is. A kis Jenner agyondicsérte a dokit, hogy mennyire szupertermészetes folyamat volt az ideiglenes ajakfeltöltése, Dr. Ourian pedig hasonlóan lelkesen nyilatkozott a 18 éves realityceleb átalakulásáról.

„Kylie nagyon bölcs lett, és már pontosan tudja, mit akar. Csodálatos metamorfózison ment keresztül az elmúlt években" – áradozott tovább az orvos.

Amikor az ET faggatta Dr. Ouriant, az orvos elmondta, hogy egyre több páciense szeretne úgy kinézni, mint a Kardashian és a Jenner lányok. 

Sokáig mindenki olyan ajkakat szeretett volna, mint Jessica Albáé. Most olyat akarnak, mint Kylie Jenneré, és olyan feneket, mint Kim Kardashiané.

Khloe Kardashian igyekezett tisztázni, hogy amikor legutóbb panaszkodott egy plasztikai sebészre, hogy teljesen elrontotta a feltöltéseit, az nem Dr. Ourian volt. 

„A nővéreim és én is évek óta hozzá járunk lézerkezelésre, bőrápolásra, és tényleg tökéletes lett a bőröm!

Még a ribancrendszámomat is eltüntette!

Ha úgy érzi, még többet szeretne megtudni erről a nemes lelkű orvosról, itt olvaszthatja ki az agyát, jó szórakozást!