18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

SZR 20160311 5594

Meztelen társkereső: szilikonmellek találkozása a homokban

MJ
2016.04.25. 23:07 Módosítva: 2016.04.26. 16:34

Elindult a Viasat3 meztelen társkeresője, az Ádám keresi Évát, aminek lényege az, hogy az Indiai-óceán egy lakatlan szigetén tökpucér férfiak és tökpucér nők találhatnak egymásra.

SZR 20160310 5325
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

A valóságshow két helyszínen játszódik:

  • a csábítás partján
  • és a szerelem szigetén.
Utóbbira jutnak el a már kialakult párok, akik kettesben tölthetnek el egymással 24 órát, majd megnézhetik egymást ruhában is, hogy kiderüljön, jól választottak-e.

Ezek szerint sokak számára igenis csalódás lehet valaki meztelen teste után a stylistok által ráadott ruha.  

A szigetre először Josie – igazából Józsi – érkezett. A 23 éves alpinistának az oldalára van tetoválva a saját neve – gondolom hogy ne felejste el azt. Saját bevallása szerint azért volt sok egyéjszakás kalandja, mert nem találta meg azt a lányt, aki belsőleg is illett volna hozzá, illetve kiderült róla az is, hogy

neki a meztelenség természetes, mert sokat sportolt.

Összefüggést ne keressen senki.

SZR 20160307 4143
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

Először a 26 éves ügyintéző Anettet küldték hozzá a szigetre. Josie ügyesen észlelte is, hogy a vízből kilépő lány haja vizes, első benyomása Anettről ugyanis a következő volt:

Ami először megütötte a szememet, az a haja, nekem egy ilyen nagyon természetes, ilyen vizes hatást keltett. 

SZR 20160310 5009
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

Anett után jött még Kloé, aki Rómában él, DJ, és szeretne találkozni egy olyan férfival, aki túl tud jutni a külső tulajdonságain. Illetve megérkezett Petra is, akiről elég annyit tudni, hogy egy szoliban recepciós. Kloé azonnal ki is nyilvánította, hogy ez látszik Petrán.

Petra
Petra
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

Josie is azonnal észrevette Petra szoláriumozott testét:

Ahogy végigmértem Petrát, egyre jobban tetszett, felfedeztem, hogy vékony, a teste is tökéletes.  

Valószínűleg ezért, és nem a tartalmas beszélgetések miatt döntött végül úgy, hogy a három lány közül őt viszi magával a szerelem szigetére(...), hogy közelebbről is megismerjék egymást.

Kloé
Kloé
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

Kloé és Anett pedig egyedül maradt a parton, ahol egy hatalmas lelkizés közben kiderült, hogy Kloé túl van egy csúnya szakításon és egy vetélésen, és azóta nem tud megnyílni egy férfinak sem. A sírás után aztán a két lány dönthetett, hogy két pasi közül  kit küldjenek hozzájuk a szigetre – de ez csak a következő részben derül ki.

Kloé és Josie
Kloé és Josie
Fotó: Richard Szoke / Viasat3

A meztelen társkeresőt hetente egyszer, minden hétfőn láthatja a Viasat3-on, utána pedig itt nálunk, a Velveten is. Ha pedig nem akar meztelen testrészeket látni, szombat délutánonként megnézheti a műsort kitakarásokkal, 18-as karika nélkül is.