Akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy

szőke a haja. 

Ugyanis a TV2 fotóján háttal ül, így csak Gönczi Gábort láthatjuk a képen. Zavaros az egész, de hamarosan megismerhetjük Gönczi partnerének arcát is. 

Update:

A Tények új műsorvezetője Marsi Anikó lesz, aki a TV2 közleménye szerint

az ország egyik leghitelesebb televíziósa, aki kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent.

Marsi hét év után tér vissza a tévéképernyőre, május 2-tól ő és Gönczi Gábor vezeti a Tényeket. Marsi Anikó 1997-ben kezdte a kereskedelmi televíziózást az RTL Klubnál, ahol Gönczi Gáborhoz hasonlóan a Fókusz című műsort vezette.

Gönczi Gábor TV2-höz igazolását azután jelentették be, hogy kiderült, Azurák Csaba távozik a Tényektől. Úgy tudni, a TV2 híradóját Várkonyi Andrea is otthagyja, hogy az újjáélesztett Naplót vezesse.

Amióta Andy Vajnáé lett a TV2, és amióta Szalai Vivien lett a hírigazgató, hatalmas a mozgolódás a kereskedelmi csatorna körül. A Mokka műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót február végén rúgták ki, majd többen is felálltak és maguktól hagyták ott a TV2-t, így például Friderikusz Sándor. Legutóbb Kárász Róbert, Dudás Ádám és Zöldhegyi Katalin távozott.