Az Ashley Madison-botrányhoz hasonló lehet készülőben, ha nyilvánosságra kerülnek a brit BeautifulPeople (azaz szép emberek) társkeresőről feltört adatok. A Daily Dot cikke alapján a kizárólag attraktív szinglikkel foglalkozó oldalt 2015-ben hackelték meg, és az 1,1 millió felhasználó között komoly amerikai és európai politikusok is lehetnek.

Címeket, személyes adatokat, beszélgetéseket szedtek le, de egy-egy profilnál az párkereső szexuális szokásai is kiderülnek.

Ha valóban elérhetőek lesznek a nevek, akár hasonló botrányra is számíthatunk, mint az Ashley Madison-ügynél. Az oldal a félrelépésekre specializálódott, így derülhetett ki, hogy az elvileg boldog és kikezdhetetlen házasságban élő Josh Duggar sem éppen mintaférj

A BeautifulPeople.com már nem először kap hideget és meleget. 2002-ben alapították, azóta rengetegszer támadták az oldalt, amiért tényleg csak a legcsinosabb embereknek segít szerelmet találni.

2010-ben például azért dobtak ki 5000 felhasználót a felületről, mert meghíztak az ünnepek alatt.

Az igazgató, Greg Hodge szerint viszont nem kell álszentnek lenni. Nincs ezzel semmi baj, a honlap csupán az emberi természetnek ad hangot, hogy mindenki a szebbik felét próbálja megismerni. Ööö, oké...