18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Brazília legjobb seggét tengerparti villantáson kapták

2016.04.27. 13:41

Suzy Cortezről, a Miss Bum Bum verseny büszke nyerteséről van szó, aki a napokban azért szerepelt a hírekben, mert Lionel Messi felesége letiltotta az Instagramon. Most meg azért, mert félpucéran szaladgált a portugál tengerparton – számolt be a Mirror

Mielőtt rátérnék az ominózus villantásra, először foglalkozzunk egy kicsit az instás balhéval. A letiltása előzménye az volt, hogy Suzy Cortez előszeretettel pózolt a focista 10-es számú mezében, vagy épp annak testfestés változatában.

12965671 1598363553813704 730245698 n
Fotó: instagram

Kedden aztán rátett még egy lapáttal, és egy Barcelonás mezben pucérkodott, miközben egy labdával takarta el legfőbb erényét. Tevékenysége végül Lionel Messi feleségénél is kiverte a biztosítékot, ezért komoly válaszlépésre szánta el magát: blokkolta az Instagramon. Most, hogy már ezt is tudja, a tovább után megnézheti a ciciket is.

Íme:

A villantás körülményeiről annyit lehet tudni, hogy Lisszabon környékén, a tengerparton történt. Suzy Cortez eleinte nem túl sokat takaró rózsaszín bikinijében élvezte a strandolás örömeit, majd egyszer csak ledobta a felsőjét.