Suzy Cortezről, a Miss Bum Bum verseny büszke nyerteséről van szó, aki a napokban azért szerepelt a hírekben, mert Lionel Messi felesége letiltotta az Instagramon. Most meg azért, mert félpucéran szaladgált a portugál tengerparton – számolt be a Mirror

Mielőtt rátérnék az ominózus villantásra, először foglalkozzunk egy kicsit az instás balhéval. A letiltása előzménye az volt, hogy Suzy Cortez előszeretettel pózolt a focista 10-es számú mezében, vagy épp annak testfestés változatában.

Kedden aztán rátett még egy lapáttal, és egy Barcelonás mezben pucérkodott, miközben egy labdával takarta el legfőbb erényét. Tevékenysége végül Lionel Messi feleségénél is kiverte a biztosítékot, ezért komoly válaszlépésre szánta el magát: blokkolta az Instagramon. Most, hogy már ezt is tudja, a tovább után megnézheti a ciciket is.

Íme:

A villantás körülményeiről annyit lehet tudni, hogy Lisszabon környékén, a tengerparton történt. Suzy Cortez eleinte nem túl sokat takaró rózsaszín bikinijében élvezte a strandolás örömeit, majd egyszer csak ledobta a felsőjét.