Az már fix, hogy az All Saints újra összeáll, de a Spice Girlsnél lehet elmarad a nagy múltidézés. Mert lehet, hogy a tagok még mindig nagyon szeretik egymást, de a közös munka mégsem tűnik annyira jó bulinak.

Először Victoria Beckham törte össze a rajongók szívét. Vagyis eddig csak sejteni lehetett, hogy ő ki akar maradni az egészből, de most korábbi menedzsere, Simon Fuller is bevert még egy szöget a koporsóba. Fuller szerint a híresség  azután talált önmagára, hogy kilépett a csapatból, és ugyan tudott táncolni és énekelni is, de soha nem érezte magát jól Posh Spice-ként. Szóval egyre biztosabb, hogyha lesz valami reunion, abban ő nem vesz részt.

Jó, biztos van, aki nélküle is el tudja képzelni az összeborulást, de most  úgy tűnik, hogy Melanie C sem kér az egészből. Legalábbis ezt állítja egy bennfentes, aki szerint  Chisholm inkább szólókarrierjébe fektetne energiát.

Most más dolgok fontosak számára, és az sem segít, hogy Victoria Beckham egyértelművé tette, nem akar csatlakozni a többiekhez 

- nyilatkozta a Sunnak egy nevét nem vállaló illető.