Ahogy arról már írtunk ma, lezajlott az idei Nagyon Fontos Divatesemény, az ellentmondásosnak mondható ruhákkal mindig erősen terhelt Met-gála.

Idén is van min megrökönyödni, és nem, nem Claire Danes csodálatos, sötétben világító ruhájára gondolunk, inkább az egyébként mindig hibátlan külsejű Michelle Williams és a nem mindig hibátlan külsejű, amúgy nagyon szerelmes Kristen Stewart szettójára.

Kezdjük Michelle Williams ruhájával, amit egyébként a Louis Vuitton tervezője, kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière jegyez. Nem mellékes, hogy a frizurái miatt agyonirigyelt színésznő új hajjal, rövid, szőke bobbal érkezett az eseményre. 

Mi sajnos nem értünk a divathoz, lépjünk is tovább gyorsan!

Kristen Stewart egy Chanel ruhában érkezett, ami annyira nem is meglepő, hiszen jelenleg ő a divatház feje, Karl Lagerfeld egyik kedvenc múzsája. Ahhoz képest, hogy ő is érezhette, hogy így teljes egészében nem annyira jó a megjelenése, és hogy exe, Robert Pattinson is ott volt a gálán az új csajával, meglehetősen jó kedve volt, aminek mi egyébként természetesen nagyon örülünk. Mi nem értünk a divathoz #2:

Végezetül mentségünkre elmondjuk, hogy egyébként fogékonyak vagyunk a bolond szettekre, és Solange Knowles ruháját például teljesen értettük.