A sztriptíztáncosnak egy kicsit elege lehet már a koplalásból. A tiszteletlen férfiak után most a fitneszmániásokat állította célkeresztbe Facebookon, remélve azt, hogy egyszer a kockahasmizéria a fogyókúramizériával együtt véget fog érni. 

Elég ránéznem egy tál ételre és lelkiismeret-furdalásom támad. Mindenhonnan ömlik ez a fitness mánia. Ha nem vagy fitness modell, szart se érsz. Ember sem vagy, csak egy szarral töltött nagypárnahuzat. Chia-puding, szuperélelmiszerek, táplálékkiegészítők meg szénhidrátcsökkentett liszt, óóóó igen..... az kéne nekem, tudom jól. Tisztán kell enni, mert az egészséges. Valahol ez rendben is van, de mániákusan? Apám meg kenyeret evett szalonnával és 83 éves koráig élt. Én meg megmurdelek tíz év múlva infarktusban.

– írta Mészáros Dóra, akit az edzés nem motivál, és elmondása szerint a trendnek köszönhetően még szarabbnak érzi magát. 

De sajnos előbb köt le egy könyv, a balkonparadicsomjaim állapota, amik ültetésre várnak, vagy a ház körüli munka, inkább kifestek, vagy elolvasok egy cikket a hadronütköztetésről. Vannak akik, ha azt mondom Csoóri Sándor, azt hiszik az a Kisgrófó egy csöves haverja. Leírni nem tudnak egy mondatot hiba nélkül, de legalább szépek, sikeresek és példaképek. És baszhatom az általános műveltségem, mert nem kockás a has, nincs a seggem körzővel van rajzolva, a mellem meg főleg nem, van nekije esése, na erre meg azt mondják, hogy lóg. Mert az a jó, ha oda van rakva az ember mellkasára, mint két dinnye, az nem lóg. Ha valami kicsit is természetesnek néz ki, az baj, csak az irreálisan tökéletes a jó, ami már annyira tökéletes, hogy mű...

És ezzel még mindig nincs vége, ide kattintva elolvashatja a sztriptíztáncos teljes terjedelmű kifakadását.