Woody Allen a Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon jól alszik, pont, mint egy halott ember, aztán gyorsan rátért arra, hogy hogyan is csinált szofisztikált embert feleségéből.

Feleségéből, aki azelőtt Mia Farrow-val közösen nevelt lánya volt.

A riporter kérdésére, hogy felesége, Soon-Yi hogyan miként változtatta meg a rendezőt, Allen a követlezőt válaszolta:

Nos, életem egyik legnagyobb élménye a feleségem. Koreában nagyon nehéz körülmények közt nőtt fel. Árvaként élt az utcán, kukákból evett és hat évesen éhezett, majd árvaházba került. Én pedig képes voltam jobb életet biztosítani neki. Rengeteg lehetőséget nyújtottam számára, ő pedig élt ezekkel. Tanult, milliónyi barátja lett, gyerekei és diplomája, miközben bejárta velem a világot. Nagyon szofisztikált nő lett, aki mára már az összes európai fővárosban járt. Teljesen más ember lett belőle. Szóval mindaz, amit tettem az életével, több élvezetet nyújtott, mint az összes filmem.

Riporter: Elmondta, hogyan változtatta meg őt. De ő hogyan változtatta meg önt?

Nos, rengeteg élvezetet nyújtott nekem. Imádom, és csodálatos az élet vele. Már húsz éve házasok vagyunk, és már előtte is együtt voltunk pár évet. Rengeteg szép évet adott nekem. Jó társaság és jó feleség. Stabil és csodálatos otthoni életet és fantasztikus társaságot nyújt.

Riporter: De megváltoztatta önt bármilyen szinten is?

Megváltoztatott? Nem hiszem, hogy ön mondhatja azt, hogy megváltoztatott engem. Nem tudom, hogy megváltoztam-e. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam húszévesen. Úgy értem, ugyanazok a szokásaim, a munkával kapcsolatos szokásaim, a fóbiáim, ugyanazokat élvezem. Nem hiszem, hogy változtam volna bármennyit az elmúlt években. 

Az interjúban a riporter nem tért ki azokra a vádakra, amik szerint Mia Farrow-val közös lányát, Dylan Farrow-t gyerekkorában molesztálta. De a rendező kitért arra, hogy semmit nem olvas el, ami róla szól.

Soha, de soha semmit nem olvasok el magamról. Se interjút, se semmit ami rólam szól. A filmjeimről szóló kritikákat sem olvastam soha. 

Ezek szerint arról sem olvasott soha semmit, hogy a vádak szerint Dylan Farrow-t zaklatta gyerekkorában.

Ja és végül megemlítette azt is, hogy most együtt dolgozik Miley Cyrusszal,

akin korábban már egyszer megakadt a szeme, amikor a gyerekei őt nézték egy tévéshow-ban.

Egy tévéshow-ban, ami a Hannah Montana volt, az a Disney-sorozat, amiben Cyrus kislányként szerepelt.

(forrás: Jezebel)