Ha ön olvas Velvetet, bizonyára értesült róla, hogy Bruce Willis és Demi Moore lány az Instagramon akadt ki, mert egy fotózás után levágták az állát, ami nem igazán volt az ínyére.

A fotós photoshopolta az arcom, lekicsinyítette az állam, és kifejezetten bántónak találom, hogy valaki ennyire drasztikusan változtat a külsőmön. Szeretem, ahogy kinézek, és nem fogom támogatni azt, aki szerint változnom kéne, hogy még szebb legyek. Belátjátok-e vagy sem, de ez a szemétkedés (bullying) egy formája, ami mellett nem fogok kiállni.

A Us Weeklyn olvassuk, hogy megszólalt a másik oldal, vagyis a fotósok, akik azt állítják: a lányoknak a fotózáson használt lencse miatt a valóságnál szélesebb, torzult arcuk lett a képen, ők meg csak ezt akarták korrigálni. Illetve a kép készítésének szöge is sokat befolyásolt a végeredményen.

A Vanity Fair két fotósa, Mark Williams és Sara Hirakawa úgy nyilatkozott, hogy 

semmiképpen sem akartunk változtatni a természetes megjelenésén. Az volt a szándékunk, hogy megragadjuk a különleges köteléket, amely Rumert és húgait összefűzi. Sajnáljuk, hogy Rumer így érez a képpel kapcsolatban, és reméljük, hogy megérti, sosem állt szándékunkban megváltoztatni a külsejét.