James Corden celebekkel autózós, éneklős műsora az egyik legjobb dolog, ami történhetett azóta, hogy Jimmy Fallon bekerült a tévébe.

Már Jennifer Lopezzel közös éneklése és hülyéskedése is baromi szórakoztató volt, de legutóbbi, Gwen Stefanival forgatott adása is ütősre sikerült. Na nem Gwen Stefani miatt, mert tőle, illetve róla sokat nem tudhattunk meg azon túl, hogy ugyanolyan ügyesen el tudja énekelni az összes számát, mint az albumain.

Ez az adás azért sikerült jól, mert Corden váratlanul

beültette a hátsó ülésre először George Clooney-t, majd Julia Robertset is.

Valószínűleg érezte, hogy szegény Stefani önmagában nem túl izgi.

És igen, Clooney-val meg Robertsszel közösen énekelték el aztán Stefani egyik számát, a Hollaback girl-t, amit George Clooney úgy hülyéskedett végig, mintha kötelező lenne. De tényleg, egy komoly másodperce nem volt a színésznek, akiről kiderült, hogy már csak azért is ugyanolyan ember, mint mi, mert a kocsiba a hónalján egy akkora izzadságfolttal szállt be, mint a feje.

Jó, de amúgy ki ez a James Corden?

Brit színész és komikus, illetve musicalszínész is – nem véletlenül énekel folyamatosan autózós műsorában a celebekkel együtt. Olyan filmekben láthatta eddig, mint a Szerelemre hangszerelve, vagy a Vadregény.

2014 szeptembere óta vezeti a CBS Late Night Show-ját, ami azelőtt Craig Fergusoné volt.