Susan Sarandon és Jessica Lange a Mi történt Baby Jane-nel című 1962-es filmből készülő sorozat főszerepében láthatók hamarosan. A sorozat címe Feud, és Ryan Murphy rendezi, akinek az Az O. J. Simpson-ügyet,  a Kés/alatt-ot, az American Horror Story és a Glee című sorozatokat is köszönheti a világ. A családi drámáról szóló Feud lesz az FX következő antológiasorozata, 2017-re várható – írja a TVline.

A sorozat első évadát nyolc részre tervezik, Susan Sarandon és Jessica Lange Bette Davist és Joan Crawfordot alakítják majd, mellékszereplőnek pedig Stanley Tuccit és Judy Davist is megszerezték az alkotók. A Mi történt Baby Jane-nel című thriller anno öt Oscar-jelölést kapott, a sorozat húzóneveit nézve nagy reményekkel lehet majd a képernyő elé ülni. 

Jessica Lange már dolgozott együtt Ryan Murphyvel, a színésznő az American Horror Storyban több epizódban is szerepelt. A 69 éves Susan Sarandon az elmúlt években folyamatosan szerepelt filmekben és sorozatokban is, a Meddler című filmje április 22-én debütált az amerikai mozikban.