Összegyűjtöttük azokat a magyar hírességeket, akiknek meglepően csinos az édesanyjuk: Kiss Ramóna anyja például úgy néz ki, mintha a lánya testvére lenne, Varga Viktoré pedig, mintha az énekes csaja. És bosszantó, de Kulcsár Edina sem a barátnőjével pózolgat a legtöbb fotóján.

Varga Viktor 

A Csillag születik című tehetségkutató felfedezettjéről és édesanyjáról Cinthya Dictator készített egy olyan remek fotót, amiről első blikkre azt hittük, Varga Viktor épp az aktuális csajával szerepel rajta. A szelíd tekintetű szép asszony korára maximum tippelni tudunk annak tudatában, hogy Varga Viktor 28 éves. 

Cinthya Dictator 

A celebfotós a saját anyukájának megörökítéséről sem feledkezett meg, és erre a fotóra is rácsodálkoztunk. Cinthya Dictator édesanyja ugyanis szintén nagyon szép nő, karcsú és fiatalos, ráadásul kétségkívül jól áll neki a kamera. 

Kiss Ramóna

A Barátok közt 31 éves színésznőjének édesanyja konkrétan úgy néz ki, mintha a nővére lenne. Az asszony egyébként meglehetősen fiatal, mindössze 18 éves volt, amikor Kiss Ramóna megszületett, úgyhogy nem is csoda, hogy inkább testvéreknek tűnnek

Kulcsár Edina

Akármilyen meglepő, az alábbi képen sem Kulcsár Edina barátnője vagy húga szerepel, hanem az édesanyja. A volt szépségkirálynő és az asszony között nagyon szoros a kapcsolat, Kulcsár Edina rengeteg közös képet tölt fel a Facebookra az anyjáról, aki az összes fotón alig néz ki többnek a lányánál. 

Mádai Vivien

A 29 éves műsorvezető is igazán büszke lehet édesanyja szépségére. A közös képüket nézve jól el lehet képzelni, hogyan fog kinézni Mádai Vivien X év múlva, illetve, hogy az anyja milyen lehetett huszonévesen.