Czifra Noémi, azaz Nóci ismét bíróság elé állt a jogosítványa ügyében, a Berettyóújfalui Járásbíróság megváltoztatta az ítéletet, és a szándékosságot gondatlanságra módosították. Így az egykori műsorvezetőnő nem lesz büntetett előéletű, egy év hat hónapnyi próbára bocsátották – írja a Blikk. A bíróságra a műsorvezetőnő terhesen érkezett, a lap információi szerint héthónapos terhes.

Azért kellett bíróság elé állnia, mert nem találta a jogosítványát, így újat csináltatott, a bíróság pedig úgy vélte, szándékosan tette, ami kimeríti a magánokirat-hamisítás fogalmát. Czifra 'Nóci' Noémi 2012. december 8-án ittasan vezetett az M0-áson, a rendőrség pedig bevonta a jogosítványát. Pár nappal később Nóci elment az okmányirodába, ahol új jogosítványt kért. 

Továbbra is azt mondom, semmit nem követtem el, és nagyon szomorúnak tartom, hogy míg engem mint állampolgárt gyakorlatilag bármiért felelősségre vonhatnak, addig a hatóságot nem.

A mai napig nem kaptam arról semmilyen értesítést, hogy elvették a jogosítványomat, ami azt jelenti, hogy teljesen jóhiszeműen mentem el az önkormányzathoz egy másikat csináltatni. Ezt legalább most figyelembe vette a bíróság" – mondta a lapnak.