Nemrég írtuk, hogy Ozzy Osbourne rocklegenda és felesége, Sharon Osbourne elég rosszban vannak, mert a zenész valószínűleg félrelépett egy fodrásznővel. A szakítás tényét most maga a feleség erősítette meg egy tévéműsorban: a Talk vendége volt, ahol megkérdezték, csak kitalálták a pletykalapok, vagy tényleg válságban van a házassága?

Nem, tényleg igaz.
 

mondta erre Ozzyné, limonádét szürcsölve. Azt is hozzátette:

Jobb ez így nekem, mert őszintén szólva most, ma, fogalmam sincs róla, mit kezdek magammal életem hátralevő részében. Nem tudom, hová tartok, kivel megyek oda, és szükségem van arra, hogy gondolkodhassak. Igazán elgondolkodjam magamról, és arról, hogy mihez kezdek ezután. Nagyon át akarom gondolni… Így hirtelen, Aisha, őszintén mondom, hogy fogalmam sincs.

A kérdésre, hogy miért lett ez a meg nem nevezett életesemény az utolsó csepp a pohárban, azt mondta, hogy hatvanhárom éves, és nem élhet így örökké. Arról is beszélt, hogy nem sír, mert nincs miért - a beszélgetést itt egészen részletesen foglalták össze.

Örökké?

Sharon és Ozzy Osbourne harminchárom éve házasok, és egyikük sem egyszerű eset. A férfi rocklegenda, aki egész életét végigitta-drogozta-és dugta, de a nő sem szende háziasszony, zeneipari producerből lett tévés. Ebből persze nem következik az, hogy nem illenek össze, vagy hogy bárki bármit magának köszönhet - viszont impulzív házaséveket tudhatnak maguk mögött. (Ha érdekeli önöket a téma, ezt a könyvet okvetlenül ajánljuk, elképesztően vicces olvasmány.) Amelyek most azzal folytatódtak, hogy a férfi elköltözött otthonról, egy közeli szállodába. Aztán rájött, hogy ő igazából otthon akar lenni, a ház az övé is, és hazament, mire

a felesége fogta magát, és kiköltözött, mivel nem akar a továbbiakban vele élni.

Kemény, de valahol érthető: mindig is tudott arról, milyen gyakran csalja meg a férje, igaz, pont ezért meglepő is.

Ozzy Osbourne a maga részéről annyival kommentálta a történteket, hogy a történteknek semmi köze alkohol-és egyéb függőségeihez, nem esett vissza.

Most a Page Six arról ír, hogy Osbourne nem csak úgy félredugott egy Michelle Pugh nevű Beverly Hills-i fodrásszal, hanem konkrétan kettős életet élt, és régóta volt viszonyuk. Egyébként Pugh-hoz jár a felesége, és két lánya, Aimee és Kelly is. Természetesen a családfő hajáért is ő felel, de azt állítólag sosem a szalonban gondozta.

A US Weekly egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írja, hogy Sharon Osbourne a férje emailjei között talált gyanúsakat, ez vezetett a felfedezéshez - de a forrás meg nem nevezettsége miatt ezt azért óvakodnánk kritika nélkül elfogadni.

Mit gondolnak, mi lesz velük?