Különös, érdekes, káprázatos jelenettel zárult a Trónok harca legutóbbi epizódja. Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) megint megmutatta tűzálló szuperképességét. Ennek következtében láthatta pucér testét egy sereg dothraki és rengeteg tévénéző.

Voalá!

De ez nem csak a puszta csöcskontent miatt érdekes. A sárkányok anyját alakító színésznő a sorozat elején rengetegszer meztelenkedett. Ez állt a forgatókönyvben, elvállalta, megcsinálta. Elege is lett belőle. Utoljára a harmadik évadban lehetett látni ruha nélkül, mert onnantól kezdve mindig testdublőrt használtak az olyan jelenetekhez, ahol meg kellett volna mutatnia valamijét. (Ez sem egyedi eset. Amikor az ötödik évadban Cersei Lannister, azaz Lena Headey vezeklésül meztelenül sétált Westeros utcáin, hogy a csőcselék rohadt paradicsommal és szarral dobálhassa, na akkor egy dublőrt láthattunk, csak utómunkával rakták rá a színésznő arcát, hogy ne legyen feltűnő.)

Emilia Clarke most három évadnyi villantást pótolt be ezzel a jelenettel. Kicsit meg is elégelte, hogy a férfi színészeket nem nyaggatják azzal a rajongók, hogy vetkőzzenek már le, hogy mutassanak már egy kis szafaládét, de mivel most teljesen meg van elégedve az alakjával, ezért megcsinálta, bedobta mellét, hadd beszéljenek róla az emberek.

Hát íme, itt a beszédtéma.

Via: EW.com