Egyelőre még senki sem erősítette meg, hogy Tóth Gabi, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex négyesfogata alkotná a 2016-os X-Faktor zsűrijét, de már most vihar van a biliben az egyik "mentor" miatt.

A Punnany Massif egyik frontembere, Wolfie egy rövid, de posztban írt arról, hogy őt is megkeresték, gondolkodott, hogy elvállalja, leginkább a kíváncsiság és persze a pénz miatt, de az első zsűricastingból sem kért. De ez önmagában smafu. Végül aztán odaszúrt egyet ByeAlexnak, mert jobb is, hogy így alakult és nem kell egy stúdióban ülnie vele.

Na ekkor döntött úgy a Kedvesem szerzője, hogy beröffenti a bífszivattyút és visszaszól az alternatív örömrap egyik magyarországi  helytartójának. A teljes posztot ide kattintva lehet elolvasni, de alább olvasható a lényeg.

Nos, kedves Roland. Csalódott vagyok, hogy úgy kell érezzem, én vagyok az, aki számodra derogáló és imázsromboló a jelenlétével. Én részemről - ugyan nem csinálom fele annyi ideje se mint te, és akkora közönségem sincs, mint neked - büszke vagyok a zenéimre, és arra, hogy sok ember számára ezek jelentenek valamit.

Tehát tiszteli Wolfiet és a Punnany Massifot, de most nagyot csalódott.Tessék, ByeAlex a következő sorokban jó, hogy nem magasztalja az egekig a zenekart.

És alapvetően arra is kiemelem a mellem, hogy abban az érában érhetek emberré, amelyben ti is jelen vagytok a világban, mert úgy érzem a magyar pop és alter egyre igényesebb szinteket üt meg, és tetszik neked vagy sem, ennek nem csak te, hanem én is elkövetője vagyok. Ez van, ezt gondolom magamról.  

Aztán jön a kegyelemdöfés. Jól a mennybe emelte Wolfiet, hogy onnan taszajthassa le a koszos rögvalóságba.

Végezetül, büszke vagyok arra is, hogy én sosem támadtam rá senkire, akkor se mikor rugdostak, sőt, alig méltattam valakit arra, hogy reagáljak a faszságaira. Rád azért reagálok csupán, mert csalódtam abban, akit mindig is elismertem.  

Puskás Petit ki fogja szapulni? Szabyest?