A HIV-pozitív színész elég komoly kintlévőséggel bír. Korábban is jelezte, hogy meg van szorulva, ezért nem tudja fizetni a gyerektartást, de most kiderült, hogy mégis mennyire nincs pénz a kincstárban.

Az Anger Management című sorozatáért még egy fityinget se kapott.

A csatorna, amelyik a műsort készítette még nem utalt. Pedig nem aprópénzről, hanem 40 millió dollárról lenne szó. Charlie Sheen elvégezte a dolgát leforgatott 100 részt, amit a stúdió berendelt, de a fizetség sehol. Ha ez nem lenne elég, akkor itt egy kis plusz, ami miatt még érdekesebb ez a kis fizu mizéria: a műsor 30%-a Sheen tulajdona.

Hiába látja a színész, hogy a sorozat szinte folyamatosan megy a tévében, ő olyan kifogásokat kap, hogy kicsit túllépték az előállítási költségeket, és az Anger Management még nem termelt egy deka profitot sem.

Charlie Sheen ezt nyilván nem veszi be (amúgy Nyugi, Charlie! címen Magyarországon is megy a sorozat), és úgy véli, hogy olyan 30-40 millió dollár járna neki. Belsős infók szerint amúgy ez az összeg inkább a 200 millió környékén van valahol. Szóval a színész erősen fontolgatja, hogy jogi útra tereli a dolgot.

Via: TMZ