Kis balhét csapott a világ egyik legjobban felkapott, nyíltan leszbikus színésznője, aki a pasik számára a suicide girl kinézete miatt, a csajoknak meg gender fluid énje miatt jön be. Utóbbit, mint egy macsó pasi kisugárzásával rendelkező szép nőként lehetne leírni. De inkább mutatunk egy képet.

Last day in DR.. *

Ruby Rose (@rubyrose) által közzétett fénykép,

Az egykori modell a Netflix sorozatával, az Orange Is The New Blackkel lett közismert. Legutóbb Vin Diesellel dolgozott a következő XXX filmen.

Egyik este a turné menedzserével és az asszisztensével vacsorázni mentek. A New Orleans-i étteremben hatvan percet kellett várniuk a sültkrumplijukra és még kilencvenet az amúgy meg sem érkező kajájukra. Ruby Rose érdeklődött a pincérnél a vacsorájuk felől, mire az étterem alkalmazottja felajánlotta, hogy szívesen hoz nekik valami alkoholosat, addig is, amíg várakoznak.

A színésznő közölte, hogy ő egyáltalán nem iszik alkoholt, szóval nem kér, de azért köszöni. A pincér erre trágár megjegyzéseket és idióta vicceket tett az antialkoholistákról. Ruby Rose ezt nem bírt megállni reakció nélkül, így megdobálta a kis késéssel kihozott sültkrumplival.

Ha valaki egymás után ereszt meg megalázó vicceket a józanságomról, amelyért keményen megdolgoztam, nagyon nehéz nem indulatból reagálni. [...] Talán legközelebb nem dobálózok sültkrumplival, és talán legközelebb egy pincér majd nem mondja azt egy antialkoholista embernek, hogy »Menj és hívd a kibaszott szponzorodat

Via: People