A Nagy Duett vasárnapi adása nem várt fordulatot vett. Mármint színvonalba hozta a tőle elvárt szintet, Liptai Claudia szórta a szóvicceket, Kasza Tibi pedig a barátságos odaszúrogatásokat. De Cookytól is eldobhatta az egyszeri néző az agyát, amikor azt mondta, hogy

Ahogy gatyátlanul, mármint gáncstalanul, na, akarom mondani, gatyástalanul, GÁTLÁSTALANUL kijöttetek a színpadra...

Az egész adás egy hatalmas parodisztikus retró parádé volt.

Dér Heniék röhejes jelmezben táncikálva adták elő a Madagaszkáros Riszálum úgyis úgyis című dalt. A kép nem illusztráció.

Schobert Norbert és Keresztes Ildikó kőrockerként tolták a Santa Mariát. Ebben egy darab hiba nem volt, mert az Update1 atyaúristene kiválóan üvöltött, amikor üvölteni kellett.

A "szeretem, mert nyomasztó" életérzést Péter Sramek adta vissza egy habparti közben eltolt O-Zone slágerrel, ami a 2000-es évek legnagyobb román popszáma volt, evör.

Igazából csak csúcspontokból állt a műsor. Hogy a nagykirály Pachmann Péter egyszer huszár zsakettben énekelt operettet, majd Csipánál is nagyobb huligánként nyomta a Legyen valami pezsgést, na az már igen.

A műsor végére viszont Berki Krisztiánt és Fésűs Nellit szavazta ki a közönség. Nem volt elég, hogy a földön fetrengve szellemült át Pataki Attilává, amely előadást rengeteg UFO-s poénnal tettek megismételhetetlenné.

De nekik ennyi volt a vasárnapi dalversenyből. Valahol azért nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy nincs igazság a Földön.