Természetesen a heti trendet ezúttal a Cannes-i filmfesztivál fotóanyagából állítottuk össze. Izabel Goulart egy brazil szupermodell, aki többek között arról híres, hogy már 2005 óta a Victoria's Secret nevű bugyicég sztárolt manökenjei közé tartozik. 31 éves és Kevin Trapp futballista a pasija.

Mondani sem kell, teljesen egyértelmű, hogy miért ragaszkodik hozzá ez a híres vállalat: ez a nő egyszerűen mindenhogy, minden szögből gyönyörű. Ő is elment Cannes-ba erre a hétre, próbáltuk a hat legjobb szettjét úgy kiválasztani, hogy ilyen is, olyan is legyen az összeállításban.

Hétfői sportszerkó

Kezdjük egy olyan szereléssel, amilyenhez hasonlót talán ön is rendszeresen visel – az a rossz hírünk van azonban, hogy a futócucc Izabel Goulart-nak sokkal jobban áll. Egy testhezálló nadrág, sportmelltartó és egy marha bő atléta, mindez fekete-fehérben, napszemüveggel. A táskát nem igazán tudjuk mire vélni, ha Goulart futni volt, csak nem ezzel a szütyővel rótta a köröket a Cannes-i utcákon?! Mindegy, a lényeg, hogy ha a képre kattint, több fotót is láthat mindegyik szerelésről, szóval klikkeljen!

Keddi elegancia

Na de Izabel Goulart se edzeni ment Cannes-ba, hanem azért, hogy vörösszőnyeges eseményeken villogjon. Erre ragyogó alkalom volt a Julieta című film bemutatója kedden este, ahol a modell a Ralph & Russo nevű cégtől egy olyan ruhát vett fel, ami úgy nézett ki, mintha a fehérneműre csak rákapott volna a viselője egy rózsaszín levegőből készült semmit. Ez klepetus elölkötős, szóval jól lehet belőle lábat villantani, és természetesen Izabel Goulart nem azért modell már majdnem 15 éve, hogy kihagyja a kínálkozó lehetőségeket.

Szerdai napközbeni csinos

A szerdai napról napközbenről választottuk ki ezt a szettet, hogy megint egy újabb arcát mutathassuk Izabel Goulart-nak: ezúttal egy kék mintás ruhát viselt. Ha a képre kattint, jobban látja majd, hogy szinte titkárnős sziluettje van ennek a mininek, azt leszámítva persze, hogy annyira mini, hogy ilyet valószínűleg egy csomó munkahelyen nem is engednének. Ez a ruha szintén egy mintha-ott-se-lenne típusú, félig átlátszó anyagból készült, izgalmas a kontraszt a szandállal, ami viszont bazi nagy és masszív sarokkal rendelkezik.

Csütörtöki gálaruha

Csütörtökön volt a filmfesztivál egyik legnevezetesebb, és divatszempontból mindenképpen a legfontosabb eseménye, az amfAR gála, innen két szettet is mutatunk. Az első az, amiben Izabel Goulart bevonult az eseményre. Ez a fehér Zuhair Murad Couture ruha egyszerűen istennőt csinál viselőjéből, szoborszerűen karcsú sziluettel. De azért persze kell, hogy legyen benne valami szexi, ezért van deréktájt a kivágás.

Csütörtöki divatbemutatós ruha

Volt ezen a gálán egy kis divatbemutató is, ahol Izabel Goulart a fenti ruhában vonult fel. Ennek a minimalista kisruhának van egy eleje és egy fél háta, de nincs se alja, se oldala. Viszont szép ezüstösen csillog, és természetesen fantasztikusan látszik benne Goulart alakja. Palvin Barbara és Mihalik Enikő sem hiányzott erről az eseményről, de azért őket sem kell félteni.

Pénteki elegancia

Melyik szerelés a legjobb?

Péntek este pedig a The Last Face című film vetítésén jelent meg Izabel Goulart. Csütörtökön az ezüstrucit vette elő, másnap az arany került sorra, egy olyan fazonnal, ami sokban emlékeztet a keddire, csak ezúttal úgy néz ki, mintha semmi nem lenne a ruha alatt.

Érdekes egyébként Goulart öltözködésével kapcsolatban, hogy mennyire csínján bánik a sminkkel és a kiegészítőkkel is. Ékszerből általában egyszerre maximum egy van csak rajta, kedden szinte eltűnt a fülbevalója a frizurában, de pénteken meg egy súlyosnak és borzasztó drágának kinéző, gyémántnyakláncot viselt a dekoltázsában – fülbevaló vagy karkötő nélkül.

Reméljük, menet közben már végignézte az összes fotót, hát akkor most válasszon, mondja meg, melyik lett a kedvence Izabel Goulart Cannes-i öltözékei közül!