Chandler, Joey, Monica, Phoebe, Rachel és Ross időről időre felsikoltottak a Jóbarátok sorozatban, amikor rácsodálkoztak a ronda pucér pasira, aki a szomszédjukban lakott. Többet beszéltek róla, mint láthattuk, sőt, az igazság az, hogy a Ronda Pucérpasi kétszer szerepelt összesen a sorozatban, és az arcát soha nem mutatták meg.

A Huffingtonpost egyik szerzőjét nagyon érdekelte, ki játszotta a szerepet, és egy teljes évig nyomozott, hogy megtudja a választ.

A Ronda Pucérpasi a harmadik évadban debütált, a The One With The Giant Poking Device(A Bökőszerszám) című epizódban, a második, és egyben utolsó jelenete az ötödik évad The One Where Everybody Finds Out (Mindenki rájön) epizódjában volt . Ebben az utolsó jelenetben a Ronda Pucérpasi elköltözik, és Ross bérbe veszi a lakást – majd ő maga is a meztelenkedést választja.

A Ronda Pucérpasi többet nem szerepelt a sorozatban, és megannyi kérdést hagyott maga után: ki alakította őt a sorozatban, egyáltalán, egy vagy két színész volt? A Huffingtonpost szerzőjét nagyon nyomasztották ezek a kérdések, így oknyomozásba kezdett. A szálak Michael Hagertyhez vezettek, az internet szerint legalábbis ő szerepelt a sorozatban Mr. Treegerként. A válasz azonban nem volt egyértelmű, és fennállt annak is a lehetősége, hogy más színész kapta a szerepet az ötödik évadban, mint aki a harmadikban, így az újságíró tovább kutatott. Egy évnyi nyomozás után jutott el Jon Haugenhez, és felhívta a színészt a kérdéssel. 

„Azt akarod, hogy a világ megtudja, kicsoda a Ronda Pucérpasi? Csak egy Pucérpasi van, és az én vagyok"

 – adta válaszul Haugen. Arra a kérdésre, hogy miért tartotta titokban, hogy ő játszotta a szerepet, már nem felelt egyértelműen, azt nyilatkozta, szerette volna, ha a világ találgatni kezd, kicsoda is a Ronda Pucérpasi. Haugen szerette a sorozatot, és örül a Jóbarátok újraegyesülésének.