Tegnap óta, amikor Péter Szabó Szilviával megnyerték A nagy duettet, talán ön is máshogy néz Pachmann Péterre, akiről kiderült, hogy nem csak egy uncsi híradós, akihez senki se mer odamenni.

Hanem egy kifejezetten vicces figura, aki képes volt 9 héten át megújulni, ráadásul a mezőnyben azon kevesek egyike, aki amatőrként kifejezetten vállalhatóan, sőt, élvezhetően énekelt – a Péter Szabó Szilviával közös produkcióikat messze nem a bohóckodás vitte el. Megkérdeztük Pachmannt, feldolgozta-e már a győzelmet, amire csak annyit mondott, hogy mindenki azzal jött, hogy majd ha alszik rá egyet, minden jobb lesz, megemészti az első helyet. Ez viszont nem sikerült, 3 óra alvás nem nevezhető elégnek.

De mi lesz most Pachmann Péterrel, hogy fogja kibírni a heti több mint 10 órás próbák nélkül? 

Már most hiányzik. 

 – mondta a Velvetnek. Péter Szabó Szilviával mindenhol gyakoroltak, büfében, stúdióban, ahol csak lehetett. A műsorvezetőnek viszont furcsa, hogy egy ilyen szép délelőttön nincs gyakorlás, otthon pihen, aztán mehet a délutáni Tényekbe. Nincs duett. 

Pachmannék győzelmében az a legérdekesebb, hogy eddig egyáltalán nem ismerhette közelebbről a közönség, ahogy fogalmazott, ő a rossz hírek mondója, nem egy Németh Lajos, akit úton útfélen megállítanak, hogy megkérdezzék, milyen idő lesz holnap. 

Megközelíthetetlen csávó voltam. 

Bezzeg most még a benzinkutas is úgy köszön el, hogy megkérdezi, mikor jön legközelebb, hogy csinálhasson egy fotót a feleségének. Kiderült, hogy Pachmann volt a mezőny legérdekesebb és kiegyensúlyozottabb karaktere. Amíg Kucsera Gáborban az esetlenséget és a teljes bénaságot szerethették a nézők, addig Pachmannék egy pillanatig sem linkeskedték el a számokat. Persze akadtak mélypontok, olyan produkciók, amitől még Pachmann is megijedt, szerinte a nagy áttörést a Grease jelentette. Tényleg szuper Travolta volt, el kell ismernünk. 

Az I Got Life-nál a szövegtanulás nem ment egyszerűen, de aztán simán felpattant, és felszántotta az asztalt. A gyors dalok mellett Pachmann egyik kedvence a Most múlik pontosan volt. A zsűri szanaszét dicsérte, nem spilázták túl. 

Zenekara viszont nem lesz, ilyesmire ne is számítson:((