Talán semmi túlzás nincs abban, hogy egy ország izgul most a nemzeti 11-ért. Az Ausztria-Magyarország EB meccset nézi az iszonyú vékony Iszak Eszter is, aki saját bevallása szerint sem egy nagy drukker, de most még ő is felkente az arcára a magyar zászló színeit.

A friss apuka, Istenes Bence a meccs örömében ugrál az izgalomtól, hogy győzzenek a fiaink.

teljes extazisban vagyok... tegyetek oda magatokat fiuk!!! hajraaa ********* #euro2016 #cocacola #football #bodedurrantegygolt

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Lilu megint úton van, a Keresem a családom újabb részei miatt forgat szerte a világban, de a hashtagekből kiderül, hogy azért ő is megnézi a meccset. Nem baj, hogy pont Ausztriában lesz.

Kulcsár Edina rövidebb hajat vágatott magának, de egyből ment haza, hogy nézze a meccset. Új frizura? Halle Berry is most volt fodrásznál.

AND FOR MY NE*T TRICK...

Halle Berry (@halleberry) által közzétett fénykép,

Itt kanyarodunk rá az öncélú magamutogatás alaposan kitaposott ösvényére. Emily Ratajkowski egy végtelenített mozgóképet osztott meg magáról, amint a fenekét illegeti, billegeti. 

Mood

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett videó,

Cukiságban sem volt hiány az Instagramon. Itt Adam Levine mutatja meg várandós feleségét. A Marron 5 énekese se nagyon tudott mit írni a fotóhoz.

*YOWZA*

Adam Levine (@adamlevine) által közzétett fénykép,

Egy kis Trónok harca. Mert abból sosem elég. Pláne, ha valami kulisszák mögötti dologról van szó. Itt Emilia Clarke (a sorozatban Daeneryst alakító színésznő) videózta le, amint a makulátlanok vezére egy kellék késsel hadonászik.