A Tv2 műsorvezetője a Blikk szerint egy Facebook posztban kritizálta a Jamie's Italiant, mert állítólag emberszámba sem vették őt és férjét, amikor megpróbáltak az étteremben enni.

Belépve angolul köszöntöttek bennünket, mondtuk, hogy köszi, de magyarok vagyunk. (...) Erre a srác közölte, hogy ő viszont csak angolul beszél, úgyhogy majd mindjárt hív egy magyarul beszélő kollégát. Mindezt kissé lesajnáló stílusban. A pasi közölte, hogy sajnos nincs asztal. (Volt, legalább öt, plusz a teraszon is jó néhány.)

A műsorvezető nem akarta kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, helyette a közösségi oldalon kritizálta az éttermet.

Egy magasabb beosztású csaj a kezét tördelve odalépett, és azt mondta, hogy sajnos elfogyott az étel. Sajnos Jamie nagyon szigorú, és csak a meghatározott helyről rendelhetnek alapanyagot, mert a magas minőség, bla-bla... Kicsit értetlenül néztünk egy pár másodpercig, aztán távoztunk. Számtalan megoldást tudtam volna erre a helyzetre, ha valóban kedvesen, intelligensen, jó vendéglátó módjára szerették volna megoldani ezt a szitut...

A lap elérte az étterem tulajdonosát, Zsidrai Royt is, aki szerint több szempontból sem stimmel a történet.

Azt elutasítom és kizártnak tartom, hogy az a kolléga, aki az ajtóban fogadta őket, lesajnálóan nézett volna rájuk, valamint azt is, hogy a felszolgáló hölgy azt mondta volna, hogy már nincs étel. Ez a mondat biztos, hogy nem hangzott el. Félreértés lehetett, hiszen olyan előfordul, hogy bizonyos fogások elfogynak, ám az, hogy minden, az lehetetlen.
Nálunk minden vendég a csúcsminőséget kapja, függetlenül attól, hogy ismert-e vagy sem. Amit Nóra sérelmez, hogy legalább öt üres asztalt látott, az nem jelenti azt, hogy szabad is volt. Nálunk várólista van, előfordul, hogy egy órát kell várakozni, de a vendégek visszajelzése szerint megéri. Sajnos ezzel számolni kell, ha az ember egy népszerű étterembe megy, ám nem foglal előre asztalt.

Megkerestük Ördög Nóra sajtósát, de mint mondta a műsorvezető mindent leírt a posztban, annál többet nem szeretne nyilatkozni.