Az énekesnő csak néhány hete szakított Calvin Harris-szel, de a People magazin szerint máris új pasija van: Tom Hiddleston, színész. Úgy tűnik, a DJ nem alaptalanul volt féltékeny amiatt, hogy a MET-Gálán együtt táncoltak.

Az újdonsült párt a Sun "buktatta le", címlapon közöltek egy fotót, amint Rhode Island-on csókolóznak a tengerparton. A TMZ szerint Calvin Harris már hetekkel a szakítás előtt, május elején is sejtette, hogy valami nem stimmel. Amikor aztán meglátta az ominózus táncról készült fotót, kikövette Taylor Swiftet a Twitteren, és mindent kitörölt az Instagramon, ami a kapcsolatukra utalt. Ebben a színésznő is követte a példáját. Ennek ellenére azután, hogy június 2-án szakítottak, Calvin Harris még arról posztolt, hogy 

„egy párkapcsolat véget ért, és egy hatalmas adag szeretet és tisztelet maradt belőle”,
 

de aztán inkább mégis kitörölte az egészet. A jól értesült források szerint azért, mert eléggé bepöccent, és úgy érezte, hogy Taylor Swift elárulta őt.

Hiddleston szerelmi életéről eddig nem sokat tudtunk, még azt sem nagyon erősítette meg, hogy összejöttek Elizabeth Olsennel (őt legutóbb az Amerika Kapitány - A tél katonájában láthatta, amint fura kézmozdulatokat tesz), úgyhogy, jobb híján, az internetek inkább a fenekével foglalkoztak.