Ezen a héten a heti trendbe összeszedtük a hét legpuccosabb eseményeit. Nem vicc, van a kínálatban divatgála, díjkiosztó, film- és operapremier is, de talán a legelegánsabb mind közül egy lóverseny, amin II. Erzsébet is ott volt.

Mindegyik rendezvényről megmutatjuk azt az öt nőt, aki szerintünk a legszebb volt, aki a legjobban vagy legérdekesebben volt felöltözve, ön pedig válogathat: legszívesebben melyik eseményen lett volna ott élőben? A szavazás már beindult a cikk legalján, nézelődjön figyelmesen, aztán mondja el a véleményét ön is!

Tony Díjkiosztó

Egy vasárnap esti, New York-i eseménnyel kezdünk, ami az amerikai színházi világ, vagyis inkább a Broadway legkiemelkedőbb estélye minden évben: ez volt a Tony-díjak kiosztója. Nagyrészt a Bíborszín musical miatt itt végre nem csak fehérek voltak a jelöltek és a díjazottak, mint mondjuk télen az Oscaron, mi se csak Cate Blanchettet emeltük ki, de őt azért első helyen, mert ezt az egészen fura Louis Vuitton-ruhát viselte, amit mintha maradék ruhaalkatrészekből szabtak volna össze, melltartószerű rátéttel. De a többieket is feltétlenül nézze meg a képösszeállításban! Elnézést, de Barbra Streisand férfiöltözéke nincs benne, őt megnézheti külön itt.

Londoni férfidivat-gála

Most volt a londoni férfidivathét, és ebből az alkalomból nemcsak divatbemutatók voltak, hanem szintén még vasárnap este egy gála is, One For The Boys címmel. Ezen Nicole Scherzinger tökéletes esküvői tortadísznek öltözve vett részt, de ott volt Eva Herzigova is, aki a '90-es években volt szupermodell, de még mindig ugyanúgy néz ki, Kylie Minogue pedig egy mélyzöld estélyiben volt egyszerűen igéző.

The Neon Demon premier

Kedden volt Los Angelesben a The Neon Demon című pszichothriller premierje. A filmet Cannes-ban lehetett már látni, benne van többek között Elle Fanning és a Mad Menből ismert Christina Hendricks is, viszont sajna a látványon kívül másért állítólag nem érdemes megnézni. A sztori a divat és a modellek világában játszódik, ennek megfelelően a hivatalos premieren sem volt látványban hiány, a színésznők tényleg kitettek magukért, az egyik kedvencünk a fenti fotón csillogó Bella Heathcote volt.

Women In Film díjkiosztó

Szerdán újabb díjkiosztó volt, ez most Los Angelesben. Ezúttal a filmvilág nőit tüntették ki, és Cate Blanchett ezen a rendezvényen is megjelent, megint egy meghökkentő szabású, fekete alapszínű ruhában. De most nem őt emeltük ki, hanem a 42 éves (42 éves!!!) Kate Beckinsale-t, aki ebben a hosszú rojtokkal díszített ruhában gálázott, kicsit megidézve a húszas évek világát. De ha ön a merészen szexi csipkefelsőket szereti, akkor nézze majd meg jól Greer Grammer színésznőt is a képek között!

Carmen premier

Mi lehetne puccosabb egy operapremiernél? Nem szoktunk a világ összes operapremierjéről mindig fotót kapni, de erről most kaptunk: a Carment mutatták be Sydney híres operaházában. Ha ön nem járatos az ausztrál celebes kikicsodában, akkor ezek a nevek és arcok az újdonság erejével fognak hatni önre, és ami mindenképpen jó hír: volt egy csomó figyelemre méltó estélyi, amik különösen jól mutattak a vörös rózsákból álló fotófal előtt. Fent bizonyos Lisa Clarke látható, ő azon merészebbek közé tartozik, akik bevállaltak egy kis dekoltázst és egy különleges ujjú felsőrészt.

Ascoti derby

Melyik esemény tetszett a legjobban?

Mi lehet puccosabb egy operabemutatónál? – kérdeztük az előző bekezdésben. Hát egy lóverseny, adjuk meg a választ ebben a bekezdésben, legalábbis akkor, ha britek hagyományos évi puccparádéjáról, az ascoti derbyről van szó.

Tudja, ez az a lóverseny, ahol mindig jelen vannak a királyi család tagjai, Katalin hercegnének idén még hasonmása is akadt, ahol a nemesi és nem nemesi származású britek elképesztő kalapkölteményeket viselnek, és ahol olyan elegáns mindenki, hogy azt a My Fair Lady című film és ennek kapcsán Madonna is parodizálta. Próbáltuk az öt legelképesztőbb fotót kiválogatni a derbyn készült tengernyi fotóanyagból, ettől garantáltan el fog képedni, mert bár II. Erzsébet királynő egy viszonylag visszafogott kék-narancssárga szettet viselt, a többiek tényleg mindent beleadtak. Ascotban a kalapok tekintetében a méret a lényeg. Ha választott kedvencet, akkor kérjük a szavazatát!