Anton Yelchin 27 évesen tragikus körülmények között halt meg, a dzsipje és a bejárati kapu közé szorult, a rendőrség megerősítette, hogy fulladás okozta a halálát, írja Hollywood Life

Először a TMZ hozta le, hogy a Star Trek Chekovja vasárnap délelőtt vesztette életét, mikor eddig ismeretlen okból kiszállt a majdnem két és féltonnás terepjáróból, üresben hagyta, majd a kocsi visszagurult, és a kapunak szorította. A képeken látszik, milyen erővel nyomhatta az autó a rácshoz. 

Yelchinért a barátai kezdtek aggódni, mikor nem jelent meg a délelőtti próbán. Elmentek a San Fernando-i házához, ahol megtalálták a holttestét. A TMZ információi szerint a ház biztonsági kamerája felvehette a balesetet, kiderülhet, hogy Anton Yelchin miért szállt ki a kocsiból. 

A színész több kollégája megemlékezett a haláláról, J. J. Abrams, a Star Trek - Sötétségben c. film rendezője is részvétet nyilvánított. Abrams elmondta, mennyire tehetségesnek és jószívűnek tartotta Anton Yelchint. 

Zachary Quinto, azaz Spock Instagramon rakott ki egy képet Yelchinről. 

A mi kedves barátunk, bajtársunk, a mi Antonunk. Az egyik legnyitottabb, intelligensebb ember, akivel volt szerencsém találkozni. Hihetetlenül tehetséges és óriási szíve volt, sokkal bölcsebb a koránál. Idő előtt ment el. 

Anton Yelchint a legtöbben a Star Trekből ismerték, de 2006-ban Justin Timberlake-kel és Emile Hirsch-sel játszott együtt az Alpha Dogban. Alig 17 évesen kapta meg a szerepet. 

Drake még 2007-ben szerepelt a Charlie Bartlett c. filmben, amiben Yelchin játszott a főszerepet. 

Rest in peace Anton ****

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Az egyelőre kérdéses, hogy köze lehet-e a színész halálának ahhoz, hogy a Jeep Grand Cherokee Laredo típusú autókat májusban visszahívta a gyártó pont váltóhibára. hivatkozva.