Ma is összegyűjtöttük önöknek a legérdekesebb dolgokat, amelyeket a magyar és külföldi hírességek osztottak meg az Instagramjukon - hogy önnek ne kelljen mindenkit követnie. Ez az Instagramhíradó, a mai rész tartalmából: általános elkeseredés, és sok szép nő.

Kezdjük is!

Bemelegítésképpen megmutatjuk Catherine Zeta-Jonest, illetve Michael Douglast: a színészházaspár francia vakációja most ért véget. Zeta-Jones több képpel is érzékeltette már, milyen jól érzi magát a nyaraláson, ha érdekli önöket, erre tessék. Ha viszont a kislányukra kíváncsi, akkor róla itt írtunk.

Au revoir France!

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Magyar hírességek is nyaralnak: az alábbi videón Viczián Csilla (Miss Balaton) látható. Igaz, nem túl közelről, és nem olyan sokáig, mert kilövik, az égbe. Ő Bulgáriában időzik, ez a kép Neszebarban készült róla, további remek fotókat itt találhat.

Kilőttek!!! ******** #adrenalin #lifegoals #fun #crazy #thuglife #videooftheday #holiday #lifeofadventure #travelgram #ikozosseg #high

Viczián Csilla * (@csillaviczian) által közzétett videó,

Britney Spearsről kénytelenek vagyunk két videót is közzétenni, indokoljuk a dolgot mondjuk azzal, hogy így nyerhetünk kellően teljes képet arról, milyen jó neki vizek közelében. Először ezt a príma hasalósat nézzék meg, itt is cserélnénk vele:

Cowabunga Vegas, Part 3 *

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

most pedig azt, amellyel saját bevallása szerint az utálkozóknak üzent. Alighanem az volt az üzenet, hogy bibibí, ilyen jól nézek ki!

Twirling for all the haters

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Maradjunk a vizeknél, és térjünk át Mihalik Enikőre, aki megmutatta, egy modell-munkanap hogyan ér véget. (Itt van egy szárítkozós kép is.) Ugyanő vezeti be a mai híradó kevésbé vidám témáját: azon kesergett, hogy a britek az Európai Unió elhagyása mellett döntöttek.

Some fun at the end of the day ...*

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett videó,

Palvin Barbarának is megy ez a vízbe billenés: a harmadik, Armani-parfümöket népszerűsítő reklámjából tudjuk.

Acqua di Gioia by Giorgio Armani *discover the trilogy : Acqua, Sun and Air di Gioia @armani

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett videó,

Na de vissza a Brexitre: több olyan híresség is megnyilvánult a témában, akitől nem vártuk volna (vagy csak azért, mert nem szoktak közéleti témákkal foglalkozni, vagy mert amúgy is ritkán hallatnak magukról). Köztük van Lena Headey, a Trónok harca Cersei Lannisterét alakító színésznő, aki szerint ez az egész úgy őrület, ahogy van.

MADDNESS

Lena Headey (@iamlenaheadey) által közzétett fénykép,

J.K. Rowling gyakran hoz szóba fontos kérdéseket (akkor is hallatta a hangját, amikor sokakat megdöbbentett, hogy a Hermione nevű, Harry Potterből ismerhető szereplő felnőtt változatát egy fekete színésznő játssza a könyvsorozat színdarab-folytatásában), most sem maradt csöndben. Azt mondta: talán még sosem akarta ennyire, hogy varázsolni tudjon.

Még Gillian Anderson, az X-Akták Scully ügynöke is arról posztolt, hogy szavazott, a maradásra.

David Beckham ennél hosszabban, érvekkel fejtette ki álláspontját. Arról írt, a maradásra szavaz, mert hisz abban, hogy a sokféleség jobbá tesz egy csapatot, ahogy az ő Manchester Unitedjüket is jobbá tette egy dán kapus (Peter Schmeichel), egy ír csapatkapitány (Roy Keane), és egy tehetséges  francia, Eric Cantona.

Ellie Goulding énekesnőnek meg csak simán összetört a szíve.