Az internetet az év elején robbantotta fel a hír, hogy egy különleges két órás műsor kedvéért újra összeáll Jóbarátok hat szereplője. A People magazin szerint azonban ennél többen hiába is reménykedik, mert maga a sorozat soha nem fog folytatódni.

Erre úgy derült fény, hogy a Deadline megkérdezte a sorozat társ-rendezőjét, Marta Kauffmant, hogy az emberek nyaggatják-e még egy lehetséges folytatással.

Egyfolytában nyaggatnak vele, és az a válaszom, hogy a Jóbarátok az életednek annak az időszakáról szól, amikor a barátaid jelentik a családot, és, a maga fura módján, tényleg nincs is akkora különbség. A családalapítással minden megváltozik, így ért véget a sorozat is.

A filmes a továbbiakban még konkrétabban fogalmazott. Szerinte a sorozatnak megvolt a saját élettartalma, és az már bizony lefutott.

Megvolt az élettartalma, mint minden másnak, és nincs oka, hogy folytassuk csak azért, mert az embereknek hiányoznak a karakterek

– mondta el Kauffman, aki azt javasolta a nézőknek, hogy vegyék elő a régi részeket, mert azoknál úgysem tudnak jobbakat csinálni, és soha nem is fognak.