Ryan Goslingot és Eva Mendest egyelőre lehetetlenség lefotózni. Jó, mégsem lehet mindenki olyan jófej, mint Chris North és épülhet bele rögtön Budapest utcaképébe. Pedig tuti, hogy Goslingék június 24. óta Budapesten vannak. Mázli, hogy amerikaiak, és a színésszel hónapokig az országban forgatják a Szárnyas Fejvadász 2-t, szóval szupersztárság ide vagy oda, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalt ők sem nagyon kerülhették meg.

Mi meg kaptunk egy fülest, hogy a Gosling-Mendes családot szerda reggel viszik be a rendszerbe, ezért személyesen kellett felkeresniük a Budafoki úti hivatalt, így próbálkoztunk, hogy újabb fotókat oszthassunk meg önnel. Negyed tízkor tényleg megérkeztek, de hála a testőrük érvelési és figyelemelterelési technikájának több szögből és nagyon alaposan dokumentálhattuk Goslingék fekete Mercedes kisbuszának lesötített üvegét, melyet most önnek is megmutatunk.

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy ön szerint kegyetlenül át lettünk-e vágva, vagy Goslingékkal már nagyon hivatalosan is egy levegőt szívhatunk.

Ön elhiszi, hogy ebben az autóban Ryan Gosling és Eva Mendes ül?