Megint itt a közszolgálati krónika, mely a hírességek említésre méltó posztjaiból merít. Mi mást csinálhatnának most a celebek a nyaraláson, pihenésen, bulizáson, szórakozáson kívül? Mondjuk vannak, akik dolgoznak, de minden gond nélkül összekötik a kellemest a hasznossal.

Itt van egyből Iszak Eszter, akinek a Miss Balaton keretein belül kell különböző feladatokat ellátnia, mégis tudott időt szakítani egy kis Soundozásra. Nem is akárkivel ám! 

Nagyban megy kacsintgatás Palvin Anitával.

Winkwink** @anitapalvin

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett videó,

Mihalik Enikő épp egy róla készült képpel hívja  fel a figyelmet, hogy mostantól megtekinthető a Nők Chanelben című kiállítás a Ludwigban.

WOMEN IN CHANEL – PETER FARAGO & INGELA KLEMETZ-FARAGO The exhibition opens tonight at @ludwigmuseum #WomenInChanel

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Ha már a promózásnál tartunk, akkor Tóth Gabi posztja mellett sem mehetünk el. A hashtagek alapján nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy az új X-Faktorhoz készült ez a kép. Amúgy most jelentették be, hogy idén nem a szerkesztők, hanem a nézők döntik el, hogy melyik mentor melyik csapattal foglalkozzon.

Chris Hemsworth épp a harmadik Thor-filmen dolgozik. Ezzért posztolta ki a filmben várható változások kapcsán az "új kalapácsot".

#Thor3, expect big and little changes

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

Itt pedig egy kép, amihez nem lehet mit írni, csak annyit, hogy

Kylie Jenner hamburgerezik, 1,6 millió lájk.

*

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

Itt Mila Jovovich pihen éppen. Kicsit lefárasztotta Elie Saab páricsi műsora, ami amúgy annyira lenyűgözte, hogy a Szarvas fejvadász és a Hamupipőke találkozásaként tudta jellemezni egy korábbi posztjában.

Végül a Robin Thicke klipjében elkövetett meztelenkedését már megbánt modell-színésznő a Harpers Bazaarnak a szexualitásról és feminizmusról adott interjúját meztelen képekkel turbózza fel.