Majkáék megmutatták a kisebbik fiukat

2016.07.14. 09:39
  • Majoros Péter és Hajnalka a Story Magazinban mutatták meg négy fősre bővült családjukat. Három hónappal ezelőtt született meg második gyerekük, Olivér Nathaniel. A család szép, a nagy testvér nem túl féltékeny, részleteket olvassanak az újságban.
20160714 085714
  • Gregor Bernadett finom kovászos uborkát készít, gondoljanak erre, ha a Balatonon járnak, mert valahol mellette van háza. Jövőre palántázni fog, és vagy frufrut vágatott magának, vagy ez egy paróka rajta. Önök melyiket tartják valószínűbbnek?
20160714 091333

Mit gondolnak?

  • Gálvölgyi János maga üzent a Storyn keresztül: bár még kórházban ápolják, jobban van, és remélhetőleg hamarosan hazamehet.
  • A Hot! azt írja, Marsi Anikónak csak két hónapig kellett  ingáznia Budapest és Mallorca között (tudják, ott élt, csak hazajött, mert a TV2 Hollywoodjában várt rá fontos szerep!), mert férje és fiaik hazaköltöztek, a siófoki házukba.
  • Vajna Tímea filmügyikormánybiztosné, gyémántkufár és szépségversenytulajdonos szóba állt egy férfivel, erről a Hot! másfél oldalas összeállítást közöl, megjegyezve, hogy ebből nem érdemes komoly következtetéseket levonni. Szíveskedjenek tehát nem levonni semmilyen következtetést.

  Köszönjük.

Vont le ön most következtetést?