Shannen Doherty a mellrákja miatt vágatta le haját

2016.07.22. 20:06

A nálunk leginkább a Bűbájos boszorkák, valamint a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznő a mellrák ellen folytatott küzdelem jeléül döntött úgy, hogy letolja a haját egy nullás géppel. Mindezt hat lépésben rögzítette is, melyek kikerültek az Instagramra.

Step 1

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

Doherty és édesanyja 

Shannen Doherty 2015 augusztusában jelentette be, hogy mellrákja van. Egész pontosan akkor derült ki, amikor pert indított Tanner Mainstainnel, a korábbi menedzsmentjével szemben. A bírósági dokumentumok szerint a színésznő azt állította, hogy

a rák azért terjedt el, mert nem fedezték megfelelően az egészségügyi biztosítását.

2013 novemberében a Screen Actors Guild (Színészek céhe/szakszervezete) prémium összeget küldött a Tanner Mainstainnek Doherty egészségügyi biztosításának fedezésére, 2014-re előre. De a cég ezt nem fizette be, sőt, erről a színésznőnek sem szóltak, 2014. február 7-én pedig megszüntették a kapcsolatot vele. 

Step 6

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

2016 februárjában Doherty sírva mesélt Dr. Oz műsorában az állapotáról. Akkor kétféle beavatkozásra volt lehetősége, amelyek közül az egyik az emlőeltávolítás volt. Az a legújabb hírekből sem derült ki, hogy végül melyiket választotta, de a fotók alapján úgy tűnik, továbbra sincs jól, és a mai napig nem tudta leküzdeni betegségét.

via Daily Mail