horoszkóp
GettyImages-531950682 master

Instahíradó: Palvin Barbara véletlenül ugyanott fotózkodott, ahol Lewis Hamilton

2016.07.24. 17:07

A sportot nézni annyira nem embert próbáló feladat, űzni viszont sokkal inkább az. Szerencsére a hétvégén a hírességek nem tétlenkedtek, és a mindennapos celebeskedés helyett a mozgás fontosságára hívták fel a rajongók figyelmét azzal, hogy

  • vagy sporteseményen voltak,
  • vagy megmutatták saját mozgáskultúrájukat
  • esetleg maguk is sportolók, ami viszont annyira nem érvényes, de e fölött szemet húnyunk

Az egyetlen kivétel talán Palvin Barbara, aki Budapeseten, a Parlament előtt fotózkodott egy feltételezhetően szintén modell hölggyel. De majd mindjárt mondjuk, miért számít ez a továbbiakban. 

*

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Valójában azért, mert pár órával később a Forma 1 vasárnapi, magyarországi nagydíját megnyerő Lewis Hamilton ücsörgött majdnem ugyanott. Vagy teljesen ugyanott? Kérdés, hogy Palvin vagy Hamilton sajnálja jobban, hogy elkerülték egymást. 

Nádai Anikó ugyanígy nem találkozott Hamiltonnal (vagy ha igen, ügyesen eltitkolta), pedig neki nagyobb esélye lett volna, mint Palvin Barbarának. Ő ugyanis élőben nézte végig az ötödik Magyar Nagydíjat, ahol Sebastian Vettelnek drukkolt. 

Hungaroring Magyar Nagydíj ***#hajravettel #hungaroring #pirelli #forma1

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által közzétett fénykép,

Iszak Eszter más sportágat választott magának a hétvégére, ez pedig az úgynevezett ugrabugra a térdig érő tengervízben a szicíliai Fontane Bianche-n. Így. 

Britney Spearst sem kell félteni, ha mozgásról van szó, ő a saját otthonában dolgozta le a délelőtti sajttortát. Ha végtelen ideig nézzük a végtelenített felvételt, lehet, hogy még mi is megizmosodunk.

After Cheesecake Factory you do this... Treadmill and weights *

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Hasonlóan keményen edzett a hétvégén Kate Hudson is. Nem kell sok kommentár a képhez, elég csak megtekinteni. 

Egy Lewis Hamiltonhoz hasonló vérbeli sportemberrel zárjuk a híradót, ő pedig David Beckham, aki magasról tett a hétvégi mozgásra, és inkább úgy döntött, a világ egyik legtrendibbnek tűnő szalonjában vágatja le a haját. 

Always nice to be back at figaro's with Fabio... And to be in the country of the European champions... **

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,