Lindsay Lohan csúnyán összebalhézott a vőlegényével

2016.07.25. 10:00

Lindsay Lohan és milliárdos pasija, Egor Tarabasov eddig igazi álompárnak látszott, de most úgy tűnik, hogy náluk is akadnak gondok. Nem is kicsik. A jegyesek a hétvégén Londonban balhéztak össze, állítólag azért, mert a férfi egy orosz nővel kavart. A színésznő előbb az Instagramon akadt ki, majd a Twitteren bejelentette, hogy terhes.

A balhé azzal indult, hogy Lindsay Lohan kiposztolt egy videót (a poszt már törlődött), amin Tarabasov egy másik nő társaságában bulizott egy klubban.

Azt hiszem, én ugyanilyen voltam 23 évesen. Elég szar időszak – 26-27 év körül majd megváltozik. Köszönöm, hogy ma este nem jöttél haza. A hírnév megváltoztatja az embereket

– fakadt ki a színésznő.

Egy másik bejegyzésében még élesebben fogalmazott, és "orosz kurvának" nevezte a nőt, aki vőlegényével hetyegett. Az illető egyébként Dasha Pashevkina divattervező lehetett. Ha azt hiszi, ezt már nem lehet tovább fokozni, akkor téved, mert Lindsay Lohan ezután a Twitteren dobta be a hírt, hogy terhes.

A beszámolók szerint a pár nemcsak az interneten, hanem személyesen is összeveszett londoni lakásukban, és azóta nem beszélnek egymással. Nem tudni, hogy Egor Tarabasov volt-e a tettes, mindenesetre a vitát követően valaki eléggé elbánt otthonuk ajtajával. Lindsay Lohan sajtósa egyelőre nem reagált a történtekre, ezért elképzelhető, hogy később tovább árnyalódik a kép. 

Via The Huffington Post, Page Six