Nem akartak pálinkát inni – több falubeli szerint csupán ennyi volt a bűne annak a két túrázónak, akiket július 23-án, szombaton egy kóspallagi büfé előtt vertek össze. A Velvet információja szerint múlt hétvégén a Szárnyas Fejvadász 2 stábtagjai bérelték ki a helyet, ahol Ryan Goslingék testőre belekötött a két, pultnál álló férfiba, majd egyiküket fel is lökte.

Hátulról cipeltük le a sörös rekeszeket, aztán már csak arra értünk vissza, hogy egy férfi orrából ömlik a vér, és hogy addigra már a mentőket és a rendőröket is kihívták. Teljesen elképesztő helyzet volt az egész, öt perc alatt tették tönkre a bulit.

- mondta a Velvetnek a hely egyik tulajdonosa.

A verekedésbe aztán beszállt Kóspallag hivatalosan is legerősebb embere, U. László, aki valamiért úgy érezte, hogy az egyébként kiképzett testőr segítségére kell sietnie. 

A büfé tulajdonosa a szemtanúktól úgy tudja, hogy végül a helyi férfi húzott be az egyik túrázónak, akit a testőr a biztonság kedvéért még egyszer hátba rúgott.

Én szinte fel sem fogtam, mi történik körülöttem. Teljesen pánikba estem.

- mondta a helyi bolt pénztárosa, aki aznap pincérnőként dolgozott a helyszínen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette, hogy „testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás és a mentők két személyt szállítottak kórházba.″

Úgy tudjuk, egyikőjüknek felrepedt a szeme és eltört az orra, de a másik férfit is fejsérüléssel szállították kórházba. A tulajdonos szerint azt, hogy pontosan mi történt múlt szombaton, azok a felvételek is tisztázhatják, amelyeket a büfére erősített kamera rögzített.

Ezeket a rendőrök még kedden foglalták le és nézték meg a tulajdonossal együtt. Kossik Miklós a Velvetnek elmondta, hogy a videóból tisztán kiderül, hogy ketten kezdtek dulakodni a turistákkal, de hogy pontosan kik voltak, azt majd a rendőrségi nyomozás fogja kideríteni. 

Kerestük Kóspallag erőemberét, U. Lászlót, hogy vázolja a történteket a saját szemszögéből, de sem ő, sem pedig a vele együtt élő édesanyja nem nyitott nekünk ajtót.

Goslingék stábjával felvettük a kapcsolatot, kérdésünkre visszahívást ígértek. Amint jelentkeznek, cikkünket frissítjük.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas