Nem volt ideje ezen a csodás hétfői napon átnyálazni, lepörgetni a celebek  közösségi oldalait, az összes Twittert, Instát, Facebookot és Snapchatet, de tudni akarja, hogy  mivel töltötték az időt a hírességek?

A Velvet segít, itt a zanzásított Instahíradó.

Az első blokk a születésnaposokról szól. 

Igaz, hogy mindenki osztrák színésze, a folyton visszatérő Terminátor, Arnold Schwarzenegger július 30-án lett 69 éves, de az Instagramján csak most köszönte meg, hogy külön csináltak egy terminátoros faceswap-maszkot. Ennek hála született ez a poszt, ami indokolja az internet létezését.

Thank you for all of the amazing birthday messages, and thank you Snapchat for making my birthday even more special with my own lens!

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által közzétett videó,

Van itt még valaki, aki szintén szülinapos, és elég sok köze van Arnold Schwarzeneggerhez, meg a Terminátor-filmekhez is. Igen, Andy Vajnáról van szó, aki kapott is a feleségétől egy dedikált, terminátoros flippert. Állítólag volt nagy öröm.

Az ajándékozás után Vajna Tímea megfürdette a macskákat. Tartalmas egy nap volt.

A sztárok is emberek rovat bemutatja:

Kate Upton és fordítva felvett póló

rendezte: HÉTFŐ

When you realize your shirt is inside out... Monday you win

Kate Upton (@kateupton) által közzétett fénykép,

Ray Liotta meg simán összetépett egy szivart. Megvolt rá a maga oka. Egy fotózáson járt, ahol azt akarták, csupán a képek kedvéért, hogy szivarozzon, mert úgy még keményebbnek, még nagyobb úrnak, igazi szupermacsónak tűnik majd. Ő nem akart ebbe a pózba beállni, mert minek, másrészt meg nem is dohányzik, szóval teátrálisan széttépte a kellékszivart.

For some reason some magazines want you to use a cigar as a prop. When they gave it to me the first thing that came to my mind was I don't smoke so why hold a cigar so I just started ripping it apart. I've known people who smoked and smoke and they all have the same characteristics. They start forming lines around their mouth and their skin starts to lose its color and gets grayish. I'm not coming from a higher plane position. I used to smoke but I stopped when my 4 year old daughter told me I stank and I stopped for vanity reasons and I stopped because I want to live long. Not looking forward to the deep sleep. So after this long winded preach this shot is me ripping up what I think of them. It's that plain and simple. I'll be on the cover of New York Moves' November power issue.

Ray Liotta (@rayliottaofficial) által közzétett fénykép,

Eközben Lilu bobozott egy jót

***** #happyyyyyy #bob

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Iszak Eszter meg Ibizán rázta.

Ennyi volt mára. Legközelebb ugyanitt találkozunk.

Hasta la vista!