Egy pillanatra majdnem meglepődtünk, amikor meghallottuk énekelni Lily-Rose Deppet, aztán rájöttünk, hogy ez azért mégsem lehet annyira véletlen.

Miért? Ott van ugye apuka, Johnny Depp, aki azon felül, hogy színész, van neki saját rockbandája is, amely The Hollywood Vampires néven fut. De nem kell ilyen messzire mennünk, anyuka ugyanis a szintén igen híres Vanessa Paradis, aki fiatalabb korában a megszólalásig úgy festett, mint a most 17 éves lánya. 

Viszont a megszólalás után is, ezt pedig két videóval is tudjuk bizonyítani. Csak onnan fog rájönni, hogy melyiket énekli anyja és melyiket a lánya, hogy oda van írva. Egyébként a hasonlóság külsőre és hangban is kísérteties. 

Ezen a videón Vanessa Paradis első híres számát tekintheti meg, amelynek az elkészültekor a most 42 éves énekesnő még csak 14 éves volt.

Lily-Rose egy szeptember 2-án debütáló filmben, a Yoga Hosers-ben kapott szerepet (szülei is feltűnnek benne egyébként), amelyben énekel is. A videóhoz sajnos kattintani kell, de higgye el, megéri:

Forrás: People