04-glamour-140320-IMG 9273

Hírek kávé helyett: Vajna Tímea méhet csinált férjéből

2016.08.03. 08:34
 • Kiszorul a TV2-ből Hajdú Péter, a Showtime-ot és az Aktívot már nem az ő cégétől rendelik meg, írja a nol.hu. A lap szerint az Andy Vajna által január­ban átvett társaságnál sokallják a költségeket és elégedetlenek a tavaszi szezonban futott műsor teljesítményével is.  

 

 • A Bors értesülései szerint Demjén Ferenc törött karjában nem forrtak össze a csontok, ezért sürgősen meg kell műteni. Az énekes még június közepén az Itt élned, halnod kell című musicalben lépett fel a Hősök terén, de egy óvatlan pillanatban megbotlott a sötétben, és úgy beütötte a felkarját, hogy az azonnal eltört.

  „Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni” 
  - nyilatkozott a jelenlegi helyzetről. 
 • Szintén a Bors írja, hogy Villányi Andrea (ismertebb nevén Fresh Andi) augusztus 15-étől a TV2 Csoport új zenecsatornájának, a Zenebutiknak lesz az egyik műsorvezetője. A másik az Éden Hotel 3-ból ismert Jabin Péter. 
 • Lakatos Márk az Éjjel-nappal Budapest Kristófjával csináltatta meg élete első két tetoválását. 

  Olyan tetoválásra vágytam, ami számomra fontos, ami engem inspirál. Ezért döntöttem úgy, hogy az egyik karomra a meleg francia művész, Jean Cocteau egyik rajzát varratom, a másikra pedig egy harmincas évekbeli kártyalapot választottam” - mondta el a Blikknek. 

A photo posted by Mark Lakatos (@markolakatos) on

 • Vajna Tímeának sikerült meggyőznie Andy Vajnát arról, hogy közös erővel létrehozzák... nos, ezt. A videón arról érdeklődik férjétől, hogy szereti-e őt, akitől szerencsére igenlő választ kap. Ilyen telefonos applikációt egyébként már Csobot Adél is használt, mi pedig nem győzzük hangsúlyozni ennek hasznosságát. 

 

 • Éder Krisztián pedig megalkotta a világ legijesztőbb Instagram-képét azzal, hogy egy applikációval kicserélte az arcát a saját tetoválásával. Ezt így nehéz lehet elképzelni, ezért illusztráljuk a jelenséget: 

 

Hello, it's me * #faceswap #handsomechest

Krisztián Éder (@krisztianeder) által közzétett fénykép,