Gwyneth Paltrow minden évben összeszedi celebismerőseit, hogy együtt kukázzák ki megunt ruháikat, majd jó pénzért elosztogassák azokat a rajongóknak. Mindezt persze Paltrow mindenfélét kínáló oldalán, a Goop.com-on.

(A bevételt természetesen jótékony célokra fordítják, még mielőtt...)

A lényeg persze az, hogy ilyenkor bárki hozzájuthatott egy olyan cipőhöz, amiben például Gwyneth Paltrow lába izzadt, vagy épp egy olyan ruhához, amihez hozzáért Anne Hathaway feneke.

Ki az az őrült, aki kihagyna egy ilyen lehetőséget?!

Anne Hathaway egy ruhát, illetve egy egyedi táskát ajánlott fel. (Utóbbit egyébként a barátja készítette, így kérdéses, miért akar ettől mégis megszabadulni.)  Drew Barrymore több cipőtől és táskától is megvált, van amelyiket félmillió forintért kínálta. Lena Dunham ennél azért földhöz ragadtabb és emberibb árakat talált ki. Bár a 70 ezer forint sem olcsó ezért a nagymamás háziköntösért. A legdrágább göncöket természetesen Gwyneth Paltrow árulta, legkevesebb háromszázezer forintnak megfelelő dollárért. 

Ennél valószínűleg jóval olcsóbban meg lehetne úszni egy hazai celebruha-aukciót, szóval most inkább azon gondolkodjon el, melyik hazai híresség ruhatárából válogatna szívesen, aztán szavazzon!

Melyik haza celeb levetett ruháit hordaná?

(forrás: Jezebel)