horoszkóp

Hírek vajas kenyér mellé: Klausmann Viktor megmentett egy fuldokló nőt

2016.08.05. 08:04 Módosítva: 2016.08.05. 08:11

Nézzük mit írnak az újságok!

  • Hajdú Péter egy ukrán nőt vett be társügyvezetőnek a Frizbi Entertainment Kft.-be. Leinart Valentina 5 millió forintról 10 millió forintra emelte Sarka Kata férje cégének tőkéjét. A Borsnak azt mondta a tévés, hogy új partnerével külföldi műsorgyártásban gondolkodik. Sőt, már műsorötletek is vannak. 
  • Faludy György özvegye több mint 10 millió forinttal tartozik a NAV-nak. Tisztában van vele, de sem erről, sem semmi másról, még a Faludy Alapítványról sem mondott semmit a Borsnak.
  • Klausmann Viktor a magyar Mitch Buchannon - Ha nem tudták volna, a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjének vízimentő végzettsége van. Néha beáll dolgozni a saját maga által működtetett strandon, a D-Beachen, ahol most egy 54 éves asszonyt kellett kihúznia a vízből. A fuldokló nőnek semmi baja nem lett, még mentőt se kellett hívni, de Klausmann Viktor több órán át megfigyelés alatt tartotta. (Bors)
  • A Blikk azt írja, hogy akár Stohl András lánya, Stohl Luca is lehet a közszolgálati tévé Én vagyok itt című műsorának új műsorvezetője, aki Tatár Csilla helyére lép. Az okfejtés kitér arra, hogy már beugrott vendégműsorvezetőnek, jól szerepelt, meg voltak vele elégedve. Majd kiderül.